3 patis escolars de la ciutat llueixen les Pintades Horitzontals 2021

Els patis de les escoles Misericòrdia, Marià Fortuny i Eduard Toda llueixen les intervencions artístiques premiades en la II edició del concurs de pintades horitzontals, organitzat pel departament de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus conjuntament amb la regidoria d’Educació i la regidoria d’Esports. Un total de 50 artistes es van presentar a aquesta edició i van fer la seva proposta d’intervenció sobre tres pistes esportives de tres escoles de la ciutat. 

Les obres premiades han estat dels següent artistes:

  • La reusenca Eva Nula, amb l’obra “L’espai exterior des de l’espai exterior” que s’exhibirà a l’escola Marià Fortuny
  • A la sombra, nom de la parella artística formada per Henry Knight i Ferran Orta, d’Ascó i Riba-roja d’Ebre, respectivament. El nom de l’obra és “Òstia pilotes!” i es realitza a l’escola Misericòrdia.
  • Klöver, un artista suec que pintarà l’obra “El bosc” a l’escola Eduard Toda.

Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, ha posat en valor el programa Llambordes i les diferents línies de treball que té, una de les quals és la que correspon a les Pintades Horitzontals. Per la seva banda, Daniel Recasens valora l’interès de tots els centres educatius de la ciutat en acollir les pintades i finalment, Josep Cuerba, ha posat de manifest que el punt de partida va ser la celebració de la Ciutat del Bàsquet Català. 

La primera edició del concurs es va realitzar l’any 2019 amb motiu de la Ciutat del Bàsquet Català. Aquest any ha continuat el concurs però a les escoles de la ciutat. En aquesta línia, la voluntat és continuar fent intervencions a la resta de centres de la ciutat durant les properes edicions.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.