Exposició “Alta veu a les escoles: idees per canviar el món” a la Biblioteca Xavier Amorós

La Biblioteca Central Xavier Amorós acull des d’aquest 1 de juny i fins al dia 12 l’exposició “Alta veu a les escoles: idees per canviar el món”, un recull de propostes elaborades pels alumnes de les escoles Eduard Toda, Isabel Besora, Misericòrdia i Prat de la Riba, els centres que han participat de l’exposició d’entre les que les han treballat al programa d’activitats Alta veu i relacionades amb els diversos objectius de Desenvolupament Sostenible (ONU).

Durant els mesos de gener i febrer, Alta veu, i dins de l’eix Fem Consciència, ha apropat els llibres i la lectura a diverses escoles de la ciutat, amb els objectius centrats en:

– Educació de qualitat

– Igualtat de gèner

– Pau, justícia i institucions sòlides

L’activitat ha estat dinamitzada per Còdol Educació, i acompanyada d’un lot de llibres de les Biblioteques Municipals que durant un mes han restat a les escoles per que els nens i les nenes participants els puguin llegir. De molts d’aquests llibres han sortit algunes de les idees que s’exposen.

Les escoles que han participat a Alta veu en total són: Eduard Toda, Isabel Besora, Marià Fortuny,  Misericòrdia i Prat de la Riba, Prim i Sant Bernat Calbó.

L’exposició s’emmarca en la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient (DMMA) que se celebra el 5 de juny a tot el món.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.