Activitats en família per celebrar el dia Mundial del Medi Ambient

La regidoria de Medi Ambient i Recursos Humans de l’Ajuntament de Reus ha organitzat pel proper dissabte, 5 de juny, dues activitats familiars al Parc Gandhi per a celebrar el Dia mundial del Medi Ambient. Es tracta de la creació d’un hotel d’insectes i un safari botànic de papallones i d’ocells en família. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a través de l’enllaç que es pot trobar escanejant el codi QR del cartell de les activitats, al correu reusciutatmediambient@gmail.com o bé al telèfon 640944566, especificant l’activitat i l’horari de participació.

Aquestes activitats, emmarcades en el Pla de Sensibilització Ambiental que la regidoria està portant a terme mitjançant activitats participatives programades al llarg de tot l’any per tal de donar a conèixer i contribuir a la implantació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030 a la ciutat, incideixen en l’ODS 15 Vida d’ecosistemes terrestres i volen fomentar el coneixement de la biodiversitat a Reus i el respecte a la natura.

Les activitats es portaran a terme amb dos guies de natura i amb totes les mesures de prevenció.

  • Creació d’un hotel d’insectes. Activitat per descobrir aquest concepte, saber qui hi viu i dissenyar-ne l’esquelet d’un hotel d’insecte, que els participants es podran emportar a casa.

Duració de l’activitat aproximada d’1h 30 min. Dues sessions, de 10 a 11:30h i de 16:30 a 18h.

  • Safari botànic, de papallones i d’ocells. Activitat per conèixer les diferents plantes autòctones del parc, les papallones que hi viuen i, escoltant atentament, descobrir també els ocells que habiten al parc i a l’entorn urbà.

Duració de l’activitat aproximada d’1h 30 min. Tres sessions, de 10 a 11:30h, 11:30 a 13h i de 16:30 a 18h.

Daniel Rubio, regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, destaca que aquesta activitat “està dirigida principalment a famílies amb canalla perquè les noves generacions aprenguin a apreciar la biodiversitat que ens envolta i a respectar la natura”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.