3a edició del Festival Pròleg de Cambrils, el 25 d’agost

La tercera edició del Festival Pròleg de Cambrils arribarà al Parc del Pescador el proper 25 d’agost amb una proposta cultural heterogènia i festiva, que combina espectacles familiars, actuacions musicals, una fira d’artistes i una zona de restauració de food trucks. L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa; la regidora de Joventut, Laura Mellau; la regidora de Festes, Teresa Recasens, i el representant de l’entitat juvenil Pròleg, Pau Senserrich, han presentat avui el programa d’activitats d’aquest esdeveniment adreçat al públic familiar i juvenil. 

L’alcalde de Cambrils ha recordat la història de l’entitat Pròleg, que té origen en el grup de Truc de l’Agrupament Escolta i Guia i Gent de Mar, i ha manifestat la seva satisfacció per poder comptar amb una oferta lúdica i familiar d’aquestes característiques a Cambrils. Des del 2019 s’han impulsat cinc edicions de la iniciativa, dues en format festival i tres en format concert.  

Per la seva banda, la regidora de Joventut, Laura Mellau, ha explicat l’acompanyament que s’ofereix des de l’Ajuntament per projectes com el Festival Pròleg, dins d’un dels eixos del Pla Municipal de Joves de Cambrils, i ha animat als grups de joves o joves individuals a aprofitar aquestes ajudes per fer realitat les seves idees.  

El representant de l’entitat Pròleg ha afirmat que enguany s’ha apostat per una programació molt familiar, pensada per a tots els públics i totalment gratuïta. El festival, que obrirà les portes a les a les 18 hores, s’iniciarà amb l’espectacle infantil de titelles i bombolles Professor Bromera i un Taller de Bótes del Circ de les Musaranyes per tota la família. A més, a les 20 hores també s’ha programat l’espectacle de circ 4×4, que barreja clown, malabars amb diàbolos, verticals i comèdia física.  

En l’apartat musical, la tercera edició del festival se centra en grups d’arrel jamaicana. A les 20:45 hores, la cantant i trompetista barcelonina Alba Armengou presentarà el seu primer disc en solitari; a les 22:30 hores The Dance Crashers oferiran música jamaicana moderna i actual, i a les 00:15 hores els menorquins Rudymentari pujaran a l’escenari amb missatges crítics a ritme jamaicà.  

Com a novetat, enguany s’obre un nou espai Sound System, a càrrec del col·lectiu cambrilenc The Moring Souds, i Ilertical de Tivissa, que oferiran diferents sessions de música, festa i vinils. Com cada any, també hi haurà una fira de 10 artistes i artesanes locals de 18 a 22 hores i una zona de restauració amb food trucks.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.