Neix el projecte ‘Excellence in Math’

L’organització reusenca Open Europe lidera el projecte europeu “Excellence in Math”, juntament amb col·legis de Croàcia, la República de Macedònia del Nord i Romania; CYMS (Cyprus Mathematical Society) i la Universitat Gaudi Delsey d’Stip (República de Macedònia del Nord).

El projecte, actualment en marxa, pretén proporcionar eines als professors i professores de matemàtiques perquè siguin capaços de motivar els alumnes, especialment amb els que tenen necessitats especials, a través del debat i la inclusió. La iniciativa serveix, doncs, per desenvolupar una metodologia per a la cerca de l’excel·lència en l’educació matemàtica a l’aula inclusiva creant un pont entre la teoria i la pràctica.

Diversos estudis a Catalunya demostren que alts nivells d’ansietat en l’assignatura de matemàtiques es correlacionen amb notes baixes a l’assignatura. Així mateix, la discalcúlia o “dislèxia dels números” és una altra de les dificultats específiques que s’aborda en el projecte. Aquesta dificultat d’aprenentatge afecta el processament numèric i el càlcul en nens i nenes sense importar-ne el nivell d’intel·ligència i motivació cap a l’escola.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.