3a Trobada de Marxa Aquàtica Vila de Cambrils

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora de Joventut i Esports, Natàlia Pleguezuelos, han presentat, avui, la 1ra. Edició de la Copa de Catalunya i la 3ra. Trobada de Marxa Aquàtica Vila de Cambrils. En la presentació han estat acompanyats de Salvador Matas, president del CEC, i de Mercè Curto, secretària del CEC i responsable de l’activitat de marxa aquàtica.

Per l’alcalde Oliver Klein, “el binomi Cambrils i esport és un binomi guanyador i consolidat, tant de cara a l’exterior – per la quantitat de proves de gran projecció que organitzem -, com de cara a dins del municipi – com ho demostren els èxits assolits en nombroses disciplines pels clubs i atletes de cambrilencs -”. En el cas de la marxa aquàtica ha destacat que “és una cirereta per aquest pastís esportiu tan gran que tenim a casa nostra”.

La regidora Natàlia Pleguezuelos ha incidit en la importància de l’esport a Cambrils i la gran quantitat d’esdeveniments de totes les modalitats i nivells que s’organitzen al nostre municipi: “només el cap de setmana del 27 i 28 en tindrem tres: pedals non stop, copa voleibol platja i marxa aquàtica”.

El president del CEC, Salvador Matas ha incidit en que “la Marxa Aquàtica és un esport relativament recent que va néixer a França i que està tenint molt èxit a Catalunya. Es tracta d’un esport suau i que no carrega les articulacions”.

Per la seva part, Mercè Curto, responsable de Marxa Aquàtica del CEC, ha repassat totes les proves que es duran a terme i ha animat a “tothom que no conegui aquesta disciplina a provar-ho, doncs està convençuda que l’experiència serà més que satisfactòria”.

La Copa Catalana de Marxa Aquàtica és una lliga formada per quatre jornades a celebrar a Creixell, Cambrils, Salou i Castelldefels, per aquest ordre. Enguany és la primera edició del que s’espera que esdevingui un clàssic  dins la programació esportiva de la fFderació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Les proves que conformen la 1ra. Copa Catalana de Marxa Aquàtica són:

  • 50 metres. Individual amb rem. Masculí i Femení.
  • 200 metres. Individual. Masculí i Femení.
  • 800 metres. Binomi. Masculí i Femení i mixta (home-dona).
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.