42 km de solidaritat en lluita contra el càncer infantil

42 km de solidaritat en lluita contra el càncer infantil

El nedador i agent de la Policia Local de Cambrils, Joan Carles Adell, recorrerà per mar des del far del Fangar fins a Cambrils durant 12 hores de travessia a favor de la lluita contra el càncer infantil

Seran 42 km nedant a mar obert, sense sortir de l’aigua i pràcticament sense ajudes ni descans. 12 hores de concentració, esforç i il·lusió des del far del Fangar i fins a les Escales Reials del Port de Cambrils. Tota una travessa marítima orientada a recaptar fons econòmics per la campanya solidària “Pels Valents”, que ajudarà a fer realitat el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona.

El nedador davant aquest majúscul repte solidari serà Joan Carles Adell, agent de la Policia Local de Cambrils i membre del Cambrils Club Natació, qui el proper 5 de setembre si les condicions marítimes són favorables, s’enfrontarà al mar en benefici de la campanya contra el càncer infantil. Un repte a mans de pocs, com Adell, expert nedador i campió d’Espanya i de Catalunya en aigües obertes.

En la travessa, Adell comptarà amb el suport i l’impuls d’organitzacions i col·laboradors del territori, els quals aporten el seu granet de sorra en el repte i en el conjunt de la campanya solidària, ja sigui amb donacions econòmiques, distribuït marxandatge solidari fet per a l’ocasió, o facilitant infraestructura i/o aparells per a l’èxit de la proesa. És el cas de la nàutica cambrilenca Hermanos Guasch que acompanyarà al nedador amb dues embarcacions de suport a la travessa, equipades amb tots els útils necessaris per a Adell. Des de les embarcacions de Guasch doncs, es vigilarà en tot moment l’estat físic i mental d’Adell, així com se li proporcionarà aliment i hidratació.

La campanya solidària “Pels valents” vol ajudar a fer realitat el centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa, el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center, un espai per atendre fins a 400 pacients l’any i que incorporaria grans avenços per la lluita contra el càncer infantil. Unes instal·lacions de més de 8.000 metres quadrats en un edifici de quatre plantes al costat de l’actual hospital.

A Cambrils, l’agent i nedador Joan Carles Adell és el representant d’enguany de la iniciativa solidària “Pels Valents”, un projecte que, en clau local, va ser impulsat en origen i voluntàriament per un grup d’agents, els quals van distribuir uns escuts solidaris a canvi d’un donatiu. Arreu de Catalunya, a la campanya “Pels Valents” s’hi van sumar uns 160 cossos de policia local.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.