42 km de solidaritat en lluita contra el càncer infantil

42 km de solidaritat en lluita contra el càncer infantil

El nedador i agent de la Policia Local de Cambrils, Joan Carles Adell, recorrerà per mar des del far del Fangar fins a Cambrils durant 12 hores de travessia a favor de la lluita contra el càncer infantil

Seran 42 km nedant a mar obert, sense sortir de l’aigua i pràcticament sense ajudes ni descans. 12 hores de concentració, esforç i il·lusió des del far del Fangar i fins a les Escales Reials del Port de Cambrils. Tota una travessa marítima orientada a recaptar fons econòmics per la campanya solidària “Pels Valents”, que ajudarà a fer realitat el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona.

El nedador davant aquest majúscul repte solidari serà Joan Carles Adell, agent de la Policia Local de Cambrils i membre del Cambrils Club Natació, qui el proper 5 de setembre si les condicions marítimes són favorables, s’enfrontarà al mar en benefici de la campanya contra el càncer infantil. Un repte a mans de pocs, com Adell, expert nedador i campió d’Espanya i de Catalunya en aigües obertes.

En la travessa, Adell comptarà amb el suport i l’impuls d’organitzacions i col·laboradors del territori, els quals aporten el seu granet de sorra en el repte i en el conjunt de la campanya solidària, ja sigui amb donacions econòmiques, distribuït marxandatge solidari fet per a l’ocasió, o facilitant infraestructura i/o aparells per a l’èxit de la proesa. És el cas de la nàutica cambrilenca Hermanos Guasch que acompanyarà al nedador amb dues embarcacions de suport a la travessa, equipades amb tots els útils necessaris per a Adell. Des de les embarcacions de Guasch doncs, es vigilarà en tot moment l’estat físic i mental d’Adell, així com se li proporcionarà aliment i hidratació.

La campanya solidària “Pels valents” vol ajudar a fer realitat el centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa, el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center, un espai per atendre fins a 400 pacients l’any i que incorporaria grans avenços per la lluita contra el càncer infantil. Unes instal·lacions de més de 8.000 metres quadrats en un edifici de quatre plantes al costat de l’actual hospital.

A Cambrils, l’agent i nedador Joan Carles Adell és el representant d’enguany de la iniciativa solidària “Pels Valents”, un projecte que, en clau local, va ser impulsat en origen i voluntàriament per un grup d’agents, els quals van distribuir uns escuts solidaris a canvi d’un donatiu. Arreu de Catalunya, a la campanya “Pels Valents” s’hi van sumar uns 160 cossos de policia local.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.