La 5a edició de la Cursa de la Dona de Reus, el diumenge 7 de maig

Reus acull la 5a edició de la Cursa de la Dona de Reus el diumenge 7 de maig. La cursa mantindrà el circuit urbà de l’anterior edició amb la sortida i l’arribada a la plaça de la Llibertat de Reus amb una llargada de 4,4 quilòmetres. L’organització preveu una cursa preliminar per als més petits i animació a la mateixa plaça i en diversos punts del circuït. Les inscripcions ja estan obertes a través del web www.cursadonareus.cat.  L’objectiu és superar el rècord de participants de l’edició anterior, que va ser de 1.200 classificades.

Aquesta 5a edició de la Cursa de la Dona de Reus manté l’objectiu solidari de la cursa, en que els beneficis íntegres que s’obtinguin (un cop descomptats els costos directes), es destinaran a la lluita contra el càncer.

El patrocinador principal és l’empresa Sorea del sector del medi ambient que gestiona tots els processos relacionats amb el cicle intregral de l’aigua. Un altre patrocinador important és l’empresa Erling Klinger, que juntament amb una trenta de col·laboradors més, faran possible que aquesta cursa sigui tot un èxit.

L’organització vol incidir en fomentar la pràctica esportiva continuada de les dones així com potenciar l’esport com a eina per promoure la salut i el benestar en el gènere femení.

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, ha celebrat la consolidació de la cursa gràcies a acords de col·laboració com els que avui presentem, que permet assolir un triple objectiu; potenciar la pràctica regular i continuada de l’activitat física, contribuir a la recerca en la lluita contra el càncer, i reivindicar i manifestar el potencial de creixement de la participació de les dones en l’àmbit esportiu.

El preu de la inscripció és de 10 euros. Dóna dret a la participació, dorsal personalitzat, samarreta tècnica, avituallament a la meitat de la cursa i a l’arribada, sorteig de material per a totes les participants, assegurança d’accidents, cronometratge amb xip, premis a les guanyadores, animació de la cursa i diploma en línia amb temps de cursa.

Els diners recaptats es destinaran a la FUNCA (Fundació lliga per la investigació i prevenció del càncer), Grup de recerca en oncologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, un projecte que vetlla per la millora de la salut de la dona i que a la vegada fomenta la pràctica de l’activitat física entre les dones. En aquest sentit, la regidora de Salut, Noemí Llauradó, ha destacat que aquest esdeveniment reforça la formidable feina que realitza la FUNCA en l’àmbit de la prevenció i tractament de la malaltia i en el de la difusió dels beneficis personals i socials dels hàbits saludables.
Com en l’edició anterior, es preveu habilitar, a la sala 4 del museu a la plaça de la Llibertat, per la recollida de la bossa de la corredora i el dorsal mati i tarda el dissabte 6 de maig i el mateix diumenge fins a mig hora abans del inici de la cursa.

Les categories previstes són individual (sènior, júnior, veteranes i màster) i en equip (màxim de 2): mare-filla i amigues.

La cursa infantil, tindrà lloc a les 10.30h. Podran participar els nens de 4 fins a 12 anys. Les inscripcions són gratuïtes i el recorregut serà de 500 metres (aproximadament).

crsa_dona_2017_foto_samarreta

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.