La XIV Jornada de Pedagogia de l’Art i els Museus aplega més de 90 professionals i estudiants al Museu d’Art Modern de la Diputació

Enguany diversos experts comparteixen reflexions i experiències sobre les possibilitats artístiques i educatives que pot oferir el joc

Més de 90 estudiants universitaris i professionals del món educatiu i museístic participen avui en la XIV Jornada de Pedagogia de l’Art i els Museus que organitza el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili. Sota el títol Jugues? Propostes a l’entorn de l’art, el joc i l’aprenentatge, l’edició d’enguany fa una reflexió sobre les possibilitats que ofereix el joc en l’art i l’educació. El diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella, ha estat l’encarregat d’inaugurar-la aquest matí.

Durant aquesta jornada, diferents experts i professionals reflexionen i debaten sobre les possibilitats que ofereixen els jocs i videojocs en àmbits de l’educació i també com a eines en la comunicació i participació als museus, entre d’altres. La doctora en Història de l’Art de la Universitat de Granada, Ximena Hidalgo; el professor del Centro Universitario La Salle de la Universidad Autónoma de Madrid, Javier Abad; el Mediador de l’Equip de Difusión Cultural, Andrés Escribano; la consultora de MKT Cultural, Carme García, i l’especialista en jocs i creatiu de l’empresa Jocs al Segon, Oriol Ripoll, són el ponents que compartiran la seva experiència i coneixements entorn a aquesta temàtica.

L’objectiu de la jornada és posar en valor la utilitat pedagògica dels museus d’art. Per aquest motiu, els destinataris són principalment agents culturals de la demarcació, professionals de l’educació, estudiants i educadors de museus i d’espais d’art.

unnamed (4)

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.