648 participants a la caminada solidària a benefici de la Fundació Bara

La tercera de les caminades Rutes Reus, impulsada per la regidoria d’Esports i organitzada per la societat municipal Reus Esport i Lleure i Tretzesports, una iniciativa solidaria a benefici de la Fundació Bara, ha comptat amb 648 participants i la col·laboració extraordinària del Reus Deportiu. A la sortida hi han assistit el regidor d’Esports, Jordi Cervera, i la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, entre d’altres representants del consistori i de diverses entitats.

El recorregut d’aquesta caminada s’ha fet per la zona est de la ciutat, i transcorrerà, pràcticament en la seva totalitat, per camins i rieres de baixa dificultat. Hi havien dos itineraris: el recorregut curt era de 6,1km i el llarg de 11,6 km. Els recorreguts comptaven amb el suport logístic de la secció excursionista de l’entitat roig i negra. La caminada ha sortit de la Plaça Anton Borell (Parc Sant Jordi) en direcció el camí de la Selva, arribant fins el camí del Mas de Caselles i tornant per la riera de l’Albeurada. El recorregut curt retallava pel camí del Burgar i camí de Valls.

El Reus Deportiu havia programat un seguit d’activitats esportives, lúdiques i d‘animació que els caminadors podien gaudir a la tornada. Entre altres, body combat, tonificació i zumba adreçades a tots els públics i que es desenvolupaven a la mateixa plaça Anton Borrell.

Les inscripcions eren gratuïtes i les aportacions voluntàries a la Fundació Bara es podien fer directament a la sortida o arribada de la caminada.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.