6enes Jornades Tècniques Sanitàries de l’Institut Baix Camp

L’Institut Baix Camp durà a terme les sisenes Jornades Tècniques Sanitàries on ponents i empreses del màxim interès que vindran al nostre Institut a compartir les seves experiències vitals i laborals amb l’alumnat. 

Entre els ponents convidats tindrem a professionals i empreses del sector, com, entre d’altres: Neus Prat representant de la casa PRANARÔM que ens parlarà d’olis essencials; La Sra. Pepi Salmerón de l’Hospital Sant Joan, que ens parlarà de la deshumanització de les cures d’Infermeria; el Dr. Froilà Gisbert que compartirà experiències del dia a dia de la Clínica dental amb l’alumnat; la Sra. Olga González, que ens explicarà les seves tasques diàries com a higienista del CAP Torreforta; o el Sr. Joaquim Nolla que ens parlarà de la Farmàcia més enllà dels medicaments. Aquest any, a més, com a novetat, l’alumnat de 2n d’Higiene Bucodental presentarà conjuntament una ponència sobre malalties orals per a la resta d’alumnat sanitari, ajudant-se de les maquetes que han elaborat per l’ocasió amb material reciclat.  

Aquestes Jornades tenen com a objectiu principal que l’alumnat desenvolupi al màxim les seves competències professionals i personals, mitjançant el contacte directe amb les persones i empreses que es dediquen a la professió que han escollit. Són dirigides a alumnat dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria, Farmàcia i del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Higiene Bucodental. 

Les Jornades Sanitàries, que tindran lloc els dies 12 i 13 de desembre en horari de matí i tarda, són ja un referent local en el món de l’educació sanitària, promovent la simbiosi empresa – institut, que cada cop més demanda la nostra societat i especialment el món laboral.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.