9a edició de ‘Dimecres Tapa’, ruta gastronòmica de Montblanc

S’ha presentat la 9a edició de la Ruta Gastronòmica Dimecres Tapa de Montblanc, la qual està organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de La Conca de Barberà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montblanc, la D.O Conca de Barberà, Celler Vidbertus, Josep Forasté i Vinícola de Sarral.

Aquest esdeveniment gastronòmic de referència, oferirà tapes acompanyades de vins dels cellers patrocinadors tots els dimecres al vespre, del 20 de juliol al 17 d’agost. La tapa té un preu de 2,5€ i el vi dels cellers Vidbertus, Vinícola de Sarral i Josep Forasté d’1’5€.

Els establiments participants són: Comerç del Mallol, Restaurant Cal Magret, Les 3 Esses de Sant Josep, La Tocineria Restaurant, Nou Carnaby, Cafeteria Isama, Restaurant Ull de la Vila, El Cortijo Restaurat, Pizzeria La Casa de Violeta, La Bodegueta i Restaurant Cúmul.

A més a més, enguany conicidint amb la celebració del Dimecres Tapa, del 20 de juliol al 17 d’agost cada dimecres s’obrirà la muralla de Montblanc des de les 21h a les 23h.

El Sr. Josep Ramon Guiu, president de l’AEH Conca de Barberà i Muntanyes de Prades, ha destacat la voluntat de potenciar el turisme d’interior a través de la gastronomia: “Poder visitar Montblanc i gaudir de la gastronomia a través del Dimecres Tapa té com a resultat un paquet turístic molt atractiu”

La Sra. Núria Besora, Regidora de Comerç de l’Ajuntament de Montblanc, ha remarcat que “recuperar el Dimecres Tapa és un dels actes més esperats”; i és que és la primera vegada que es celebra des de la pandèmia.

El Sr. Ricard Sebastià Forasté, President de la DO Conca de Barberà, ha destacat la idoneïtat de treballar amb vins i productes del territori “Aporta un tret diferencial a la ruta respecte altres propostes gastronòmiques”.

Per últim, l’Il·lm. Sr. Josep Andreu Domingo, Alcalde de Montblanc, s’ha mostrat satisfet per la previsió turística de la temporada “segons els indicadors, el turisme de proximitat superarà el de 2019” i ha remarcat l’experiència completa de visitar Montblanc amb el valor afegit de la ruta Dimecres Tapa.

Trobareu tota la informació de la Ruta a la pàgina web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.