Salou posa en marxa l’Espai Familiar de Platja

El Patronat Municipal de Turisme de Salou, en col·laboració amb la regidoria de Foment de l’Esport, ha posat en marxa, aquests mesos d’estiu, l’Espai Familiar de Platja i el servei de mini-club, a la platja de Llevant, al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes.

L’alcalde i president del Patronat de Turisme, Pere Granados, ha recordat que “Salou és una destinació certificada en Turisme Familiar per l’Agència Catalana de Turisme (ACT), des de l’any 2003; va ser el primer municipi de Catalunya en obtenir aquesta certificació”. En aquest sentit, “les nostres platges estan sempre preparades perquè les famílies, adults i petits, puguin gaudir d’una oferta d’entreteniment adaptada a les seves necessitats i gustos”.

Per la seva banda, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha explicat que “les activitats esportives que es realitzen a l’Espai Familiar de Platja tenen molt bona acollida per part de residents i visitants, ja que aprofiten el fet d’anar a la platja, per practicar esport a l’aire lliure”.

Pel que fa a l’Espai Familiar de Platja, és un lloc on les famílies poden trobar la seva estona per jugar, fer esport o bé participar en tallers d’activitats lúdiques junts, de la mà dels monitors/es que les dirigeixen. L’oferta és gratuïta i no cal reserva prèvia. En aquests cas, els pares/mares/tutors han de romandre amb els infants en tot moment. L’horari és de dimarts a diumenge, de 17 a 20 h.

D’altra banda, el mini-club compta amb un espai obert i ombrejat de 200 m2, adreçat als més petits, nens i nenes d’entre 4 i 10 anys, on poden gaudir d’activitats com jocs dirigits, tallers o jocs d’aigua. Aquest servei cal reservar-lo amb antelació i el pagament és per hores, ja que els pares/mares/tutors poden deixar els infants a càrrec dels monitors/es, durant un màxim de 2 hores. El preu d’una hora és de 3,25 euros; i el de dues, de 5,30 euros. L’horari és de dimarts a diumenge, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h.

Per poder oferir la millor oferta possible, el Patronat Municipal de Turisme de Salou col·labora en aquest projecte amb una empresa especialitzada i un equip de monitors titulats en lleure familiar, donant el màxim servei i qualitat a les famílies usuàries.

Activitats esportives

D’altra banda, la regidoria de Foment de l’Esport posa a disposició dels usuaris/àries, en aquest mateix espai, una sèrie d’activitats esportives dirigides, des de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost:

  • Gimnàstica: dilluns, dimecres, divendresi diumenges, de 10.30 a 11.15 h.
  • Zumba: dilluns, dimecres, divendresi diumenges, de 17 a 18 h.
  • Aeròbic: dimarts, dijousi dissabtes, de 10.30 a 11.15 h.
  • Ioga/Pilates: dimarts, dijousi dissabtes, de 17 a 18 h.

Finalment, i per completar les activitats familiars que els visitants podran trobar al Passeig Jaume I, durant l’estiu, PortAventura World porta els seus personatges Woody i Winnie a cantar i ballar amb tots els nens i nenes, els dilluns, dimecres i dijous, a les 20 h, a la Plaça Francesc Germà (al costat de la Font Lluminosa).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.