La Fira de Sant Jaume 2021 s’ajorna fins a l’any 2022

L’Agència de Promoció de Ciutat Reus Promoció i l’Associació dels Amics del Cavall de les comarques de Tarragona han decidit cancel·lar l’edició d’enguany de la Fira de Sant Jaume i ajornar-la fins l’estiu de l’any vinent. La decisió s’ha pres després d’analitzar les circumstàncies i les característiques de la fira en relació amb la situació d’excepcionalitat que ha generat la pandèmia provocada per la Covid-19 i després de comentar-ho amb les entitats i empreses participants.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha manifestat que “preservar la seguretat i la salut de les persones ens han motivat a prendre aquesta decisió i estem convençuts que l’any 2022 Reus tornarà a viure amb intensitat aquest certamen firal, un dels més antics de Catalunya, que ens fa viure amb emoció espectacles de cavalls, les curses de sacs o les demostracions eqüestres en unes plàcides nits d’estiu”.

Montserrat Caelles ha afegit que «la voluntat és que la fira torni amb força l’any 2022 i més quan l’any vinent complirà el 25 aniversari de la fira del cavall. En aquest sentit ja s’ha acordat amb els Amics del Cavall de que comencin a preparar una edició molt especial»

La Fira de Sant Jaume s’organitza amb l’objectiu de mantenir viva una de les tradicions més antigues de Reus, que té els seus orígens en l’any 1343, quan el rei Pere III va concedir a la ciutat el dret per organitzar-la. Des d’aleshores s’ha anat celebrant amb una notable continuïtat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.