‘Viajes para ti’ amplia les seves oficines a Reus

L’ampliació de les instal·lacions d’aquesta agència de viatges online amb seu a Reus és fruit de les necessitats de creixement de l’empresa, que durant el 2023 va gestionar més de 300 mil viatges. El seu portal de reserves hoteleres Amimir.com, va ser el projecte amb més creixement del darrer exercici, passant dels 5 milions d’euros de facturació el 2022, a més de 20 milions d’euros el 2023. A més, l’any passat van llançar Jump2Spain.com, el portal de reserves flash enfocat al públic internacional, i que està començant a obtenir els seus primers resultats. Per aquest any 2024, l’empresa espera créixer en totes les seves línies de negoci.

Les noves oficines de Viajes Para Ti a l’edifici de REDESSA Tecno compten amb més de 1.000 m2 dividits en dues plantes, amb sales de reunions amb llum natural, dues sales d’esbarjo amb futbolí i videoconsoles, i una nova sala amb pantalla de croma per a gravació de continguts audiovisuals. Uns serveis i instal·lacions als que s’hi afegeixen els espais comuns i serveis del mateix edifici de REDESSA Tecno.

En paraules de Rafa Fuertes, CEO de Viajes Para Ti, “després d’un 2023 en el que hem arribat a les 300 mil reserves, seguim buscant potenciar els nostres projectes i per això és imprescindible el talent jove de la demarcació. Hem ampliat les oficines amb la idea de crear un espai modern, acollidor on treballar a gust, gràcies també a les facilitats que hem tingut des de REDESSA. Estem en disposició d’incorporar entre 50 i 70 treballadors més als diferents equips durant els propers mesos, especialment a les àrees d’informàtica, finances, atenció al client, màrqueting i producte, així com d’impulsar noves àrees dintre de l’empresa relacionades amb les dades o la intel·ligència artificial. Seguim convençuts de què, amb ganes i talent jove, podem seguir sent referents a nivell estatal dintre del nostre sector i també aspirar a ser-ho internacionalment.”

Recerca de talent per assegurar el creixement

La recerca de talent local continua sent un dels principals objectius de l’empresa, oferint un projecte estable i punter en l’àmbit nacional dintre del sector turístic. L’empresa ofereix un ambient jove i dinàmic amb professionals de primer nivell a moltes àrees de negoci, possibilitats de promoció i de fer carrera dins de l’empresa, i d’altres avantatges com descomptes o gratuïtats en viatges. Els processos de selecció oberts es poden trobar a l’apartat Ocupació del seu lloc web: www.viajesparati.com

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.