Antoni Zaragoza Mercadé

Memòria fotogràfica

El passat mes de gener ens deixava el nostre company i amic Antoni Zaragoza, col·laborador de la nostra publicació. Cronista i enamorat de Reus al llarg de la seva vida es va dedicar al col·leccionisme d’objectes relacionats amb Reus, fotògraf i aficionat al periodisme. Va formar part de diverses entitats locals com el Reus Deportiu o la secció de muntanya del Reddis.

A partir de 1969, Zaragoza va ser un actiu col·laborador en diversos mitjans locals; escrits (Semanario de Reus, La Voz de la Costa Daura- da, Lo Nunci o Diari de Tarragona), radiofònics, televisius (principalment a Canal Reus TV) i digitals (Reusdigital.cat), molts sota l’acrònim ANZAME. Com a fotògraf va documentar diferents llibres publicats a Reus amb unes 500 fotografies i també va realitzar donacions a l’Arxiu Municipal i al Museu de Reus.

Reconeixement de l’Ajuntament de Reus al 2018

Va ser distingit amb diversos premis i reco- neixements al llarg de la seva trajectòria com el nomenament ‘Brocanter d’Honor’ de la Cambra de Comerç de Reus, el Premi Amenós als que més Enganxen l’any 2015 o el reconeixement que li va realitzar l’Ajuntament el passat mes juny.

Moltes gràcies per tot company i amic.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.