El cos d’estiu s’aconsegueix a l’hivern

Atemporal Esthetic Lab.

Les preses mai són bones, ni sanes! Si creus que necessites remodelar el teu cos abans de l’estiu, ara és el moment de començar, sense preses i de la forma més adient per no perjudicar la teva salut.

A l’Atemporal t’oferim el Circuit Perfect Body, quasi 20 tractaments diferents que s’adapten a les necessitats del teu cos i a la seva evolució. Tractament desintoxicant, reductor, anti- cel.lulític, reafirmant, descongestiu, drenant, algues, maderoteràpia, lipo làser, ultrasons, electroestimulació, Coolifting, radiofreqüència, cromoteràpia… i la gran novetat, criolipòlisi. Aquests i més són els tractaments que tenim a la teva disposició  per aconseguir el teus objectius.

En primer lloc farem un diagnòstic corporal, totalment gratuït i sense cap compromís, i, a partir d’aquí decidirem quina tecnologia utilitzarem a cada sessió; a mesura què el teu cos evolucioni també ajustarem la previsió inicial.

El Circuit Perfect Body de l’Atemporal és únic, i la solució que estaves buscant. Aconsegueix ara el cos de l’estiu des de 25 € al mes. Juntes podem!

Maica López

Atemporal Esthetic Lab www.atemporal.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.