Arrenca, al col·legi Sant Pau, el programa Trapezi a les escoles

Arrenca, al col·legi Sant Pau, el programa Trapezi a les escoles

El programa Trapezi a les Escoles ha començat aquest matí amb l’espectacle dels artistes Toto Malabars, Duo Laos i La Même al pati del col·legi Sant Pau.L’excepcionalitat de les mesures de prevenció de la pandèmia de la COVID19 ha fet reinventar novament l’edició 2020 de la Fira de Circ de Catalunya Trapezi amb el doble compromís de donar suport al sector i fer arribar la Cultura als espectadors. El “tercer moment” de la 24a edició de la fira, susp&e grave;s el passat mes d’octubre a causa de la situació sanitària, s’’ha replantejat amb dos programes: Trapezi a les Escoles, que ha arrencat avui, i Trapezi per Nadal.

Un total de 14 companyies portaran 30 sessions dels seus espectacles a 12 centres educatius de la ciutat entre els dies 10 i 18 de desembre.

Les escoles que acullen actuacions d’aquest Trapezi a les escoles són el Col·legi Sant Pau, l’Institut Josep Tapiró, les escoles Pompeu Fabra, Misericòrdia, Rosa Sensat, Prat de la Riba, Teresa Miquel, Pi del Burgar, Eduard Toda, General Prim, Sant Bernat Calbó i Marià Fortuny. Rebran les companyies Toto Malabars, Duo Laos, La Même, Madame Gaüc, Mortelo&Manzani, La Bella Tour, 23 arts Productions i Circ Vermut. 

Trapezi per Nadal

Pel que fa a la programació de Trapezi per Nadal que, segons explica el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, “ens encaixa amb la voluntat de tenir circ en diferents moments de l’any a banda dels dies propis de la Fira i també amb la voluntat de continuar recordant que la Cultura és segura”, les actuacions es repartiran entre els teatres Bartrina i Bravium. Concretament, al Teatre Bartrina hi haurà les actuacions de Vaivén Circus, amb l’espectacle “Esencial”, el 15 de desembre a les 20:00 h; l’Ateneu 9 barris, amb “Sopa i el que el vent no s’emportà”, el dia 17 de desembre, a les 20:00 h; la Cia. Manolo Alcántara, amb “Déjà Vu”, el dia 22 de desembre, a les 20:00 h, i finalment, Rum & Cia i l’espectacle “Gran reserva”, el dia 23 de desembre, a les 20:00 h. 

D’altra banda, també hi haurà una actuació al Teatre Bravium, amb la companyia Xapatito Pato i l’espectacle “Só” el dia 18 de desembre, a les 19:00 h. 

Finalment, dos espectacles més, en concret el de La Fem Fatal i Pistacatro, s’han reprogramat per a l’edició 2021 de la fira.

El Trapezi d’enguany estava planificat en tres moments. El primer es va fer al maig, amb presentació virtual de les companyies; el segon al juliol, amb les jornades professionals en un format semipresencial. El tercer moment i última etapa, és la dels espectacles en viu, que es podrà veure aquests dies.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.