Reus Promoció activa una nova campanya dels Bons Reus, amb 30.000 bons i 150.000 euros

Reus Promoció activa una nova campanya dels Bons Reus, amb 30.000 bons i 150.000 euros

L’Ajuntament de Reus, mitjançant l’Agència Reus Promoció, enceta la quarta fase de la campanya Bons Reus. Es tracta d’una campanya concensuada amb totes les entitats comercials de la ciutat, coincidint amb la campanya comercial de Nadal 2020. A partir d’aquest dijous dia 10 de desembre es posen en circulació 150.000 € en bons, adreçats a tothom, persones empadron ades i no empadronades a Reus, la qual cosa suposa 30.000 Bons de Nadal. La campanya Bons Reus, com en les anteriors ocasions, està inclosa al Pla de Reactivació Econòmica i Social impulsada pel consistori.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha remarcat “l’excel·lent acollida que ha tingut la campanya que, des de començaments de setembre porta ja 3 reedicions, amb uns resultats altament positius i satisfactoris  tant pel que fa als establiments com per part dels consumidors”. Caelles insisteix en el gran treball en equip que s’ha realitzat entre el consistori i les entitats comercials de la ciutat, Unió de Botiguers i Tomb de Reus, juntament amb la Cambra de Comerç de Reus.

El funcionament d’aquesta nova fase és igual que les anteriors. Les persones que desitgin descarregar-se els bons podran gaudir d’un descompte de 20 euros per mitjà de fins a 4 bons de 5 euros cadascun.

Els bons es poden descarregar des de qualsevol dispositiu mòbil o ordinador, a través de la web https://bons.reus.cat/ o bé directament al Gaudí Centre o al Punt d’Informació situat a la plaça del Prim (de dilluns a dissabtes, de 10:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 20:00 h; i els diumenges i festius, de 10:00 h a 14:00 h).

El calendari d’aquesta nova fase dels Bons Reus comença aquest mateix dijous 10 de desembre i es poden descarregar bons fins al 24 de desembre (o fins a exhaurir existències). L’ús dels bons s’allarga fins al dia 7 de gener, que serà el dia que es posa fi a la campanya.

Cal recordar que els bons tenen 15 dies de caducitat des del dia de la seva emissió, són d’ús personal i intransferibles i es requerirà presentar el DNI a l’hora de bescanviar els bons a l’establiment.

Des de l’Agència Reus Promoció es vol remarcar que malgrat la posada en curs de la campanya es tenen en compte les restriccions sanitàries decretades per la Generalitat de Catalunya per tal de fer front al risc de contagi de la COVID19 i que ara per ara afecten a la mobilitat entre els municipis durant el cap de setmana.

Les darreres dades dels Bons Reus

En aquests moments hi ha 420 establiments adherits a la campanya, però es poden continuar apuntant, en tot moment, tots els que ho desitgin.

Entre la primera fase i la segona fase adreçada a persones empadronades a la ciutat, es van posar en circulació un total de 80.000 bons, que van suposar 400.000 euros a l’Ajuntament de Reus, si si sumem els 12.000 bons activats durant la tercera fase, l’Ajuntament ha invertit fins al moment 460.000, suposant un impacte econòmic positiu de 2.548.400 €. 

Recordar que la Fase 2, adreçada a persones empadronades, encara està activa per utilitzar els bons fins el proper 16 de desembre i la Fase 3, per a persones no empadronades a Reus, està en fase de descàrrega de bons i es poden seguir utilitzant fins el proper dia 27 de desembre.

Tota la informació de la campanya es pot consultar a la web bons.reus.cat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.