Arriba la nova temporada

Parc Samà

Aquest mes comença la nova temporada al Parc Samà. Per celebrar-ho tenim dos esdeveniments que es realitzen aquest juny.

El primer cap de setmana arriba la Festa dels Indians. El dissabte 1 s’inaugura el nou laberint, que es basa en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), sumant-se a la iniciativa de Nacions Unides. Està dividit en 17 illes, cadascuna de les quals dedicada a un ODS, en que el visitant es trobarà diversos consells i preguntes; un per cada objectiu. Amb l’acompanyament de tres personatges d’època que ens recorden que també s’inaugura el nou hivernacle ‘Alfons de Fontcuberta i Samà, VII Marquès de Marianao’; un laboratori de sentiments a la natura que segueix els principis de la jardineria romàntica; amb 350 m2 conté 75 espècies de palmàcies i altres arbres tropicals. La jornada es completa amb l’actuació d’ Havaneres en femení a les 13 h, la presentació del nou vermut modernista de la marca Yzaguirre a les 17 h i una nova sessió d’animació amb els tres personatges d’època acompanyats pel simpàtic Wako, la mascota del parc a les 18 h. El diumenge, dia 2, podeu gaudir amb una visita guiada pels personatges d’època que també ens ofereixen diverses animacions.

Del 7 al 9 de juny el Parc Samà acull el XVIII Campionat Nacional de Trepa, organitzat per l’Asociación Española de Arboricultura (AEA); una oportunitat per donar a conèixer la importància de l’arbre en les nostres ciutats enmaquesta competició en la que prenen part més de 30 participants arribats de diversos punts de la península (la majoria membres de l’AEA, la institució protectora i promotora de les activitats vinculades a l’arbre d’Espanya,
que fa més de 25 anys es dedica a la difusió, coneixement i formació en matèria d’arboricultura així com la professió d’arborista) en 5 proves eliminatòries (llançament
d’hondilla, treball o despalaçament, ascens, trepa ràpida i rescat) amb l’objectiu d’optar a una plaça del proper campionat europeu d’aquesta modalitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.