Sant Pere, Festa Major de Reus

La Festa Major de Sant Pere torna un any més a marcar la programació del mes de juny amb actes oberts a tothom. És la festa que ens identifica com a reusenques i reusencs, un esdeveniment ciutadà de primera magnitud a través del qual expressem la nostra identitat col·lectiva.
Resultat de la suma de voluntats i d’esforços per mantenir vives les nostres tradicions i fer-les arrelar en les generacions més joves, la Festa Major és una experiència única que ens permet viure una dimensió de la ciutat plena de llums i de matisos, perceptible amb tots els sentits, sobretot amb l’olor de la pólvora que esclata al Mercadal.
Enguany, com cada any, la Festa Major combina els actes tradicionals amb algunes novetats i efemèrides, com el 50è aniversari de les figures dels Nanos, obra de l’escultor David Constantí. Ells i la resta d’elements del seguici festiu, les cercaviles, els balls, els castells, la pirotècnia, els concerts i un llarg etcètera de propostes i activitats marquen la programació, que com podreu comprovar en aquestes pàgines és àmplia i variada i es fa present al conjunt de la ciutat per convidar petits i grans a fer de Sant Pere un espai de trobada, de convivència i de civisme. La tasca continuada i la implicació les entitats és bàsica per donar forma a la festa, una festa en honor del patró de la ciutat que no tindria sentit sense la participació de tots els reusencs i de totes les reusenques.
Bona Festa Major!

Carles Pellicer Punyed

Alcalde de Reus en funcions

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.