Baló gàstric ELIPSE ®

Policlínic Simonet Reus

L a Unitat Anti-obesitat de Policlínic Simonet Reus incorpora un innovador i revolucionari programa de pèrdua de pes, es tracta d’un BALÓ GÀSTRIC que s’ingereix en forma de càpsula (com si fos una píndola) i una vegada a l’estómac s’emplena amb una solució salina. El baló té una consistència tova i estarà al nostre estómac 16 setmanes ajudant-nos a reduir el sobrepès.

Tant la col·locació com l’eliminació no requereixen d’endoscòpia, anestèsia, ni cirurgia. És un programa de 6 mesos i es pot arribar a perdre fins a 24 kg. d’excés de pes. El BALÓ ELIPSE® es col·loca a la consulta del doctor en 1 hora, i ens crea una sensació de sacietat que ens ajuda a menjar menys i ens permet seguir hàbits alimentaris saludables. El programa de pèrdua de pes BALÓ ELIPSE®, no es limita a implantar un baló a l’estómac sinó que el pacient rep assistència del seu doctor durant el programa, a més d’una bàscula “intel·ligent” i una APP que podrà descarregar-se al seu mòbil que li permetrà enviar informació al metge i tenir un seguiment constant.

Després de 16 setmanes el baló es buida a través d’una vàlvula que porta incorporada i és eliminat de forma natural.

Aquest programa de pèrdua de pes ens ajuda a acostumar-nos a uns hàbits saludables reduint les porcions de menjar per evitar tornar a agafar pes.

Unitat Antiobesitat

Policlínic Simonet Reus T. 977 27 15 45 www.grup-policlinic.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.