Beneficis del massatge tailandès

Atemporal Esthetic Lab.

El massatge tailandès o massatge thai és una tècnica de massatge mil·lenària que s’aplica al pacient mitjançant pressions i estiraments, sent essencials el ritme, l’èmfasi i el temps. Actua sobre els sistemes lineals del cos: circulatoris, nerviós, esquelètic, muscular…

Va ser creat pel metge de confiança de Buda per cuidar de la seva salut i la dels seus deixebles. El doctor va anar integrant diferents tècniques asiàtiques, destacant la filosofia iòguica i la medicina ayurveda. Més endavant va anar evolucionant en diferents branques però sense modificar els principis curatius ni l’objectiu terapèutic.

 El massatge tailandès es practica arran de terra, sobre un futon, i la terapeuta utilitza el seu propi cos en diferents postures com a eina de massatge, habitualment mans, polzes, avantbraços, colzes, cames, peus i genolls. Les postures i estiraments recorden al ioga, i es tracta tot el cos del pacient.

Els seus beneficis són múltiples: equilibra ment i cos, relaxa profundament alleujant problemes d’estrès, ansietat i insomni però, sobre tot, fa un fantàstic treball sobre articulacions i músculs, millorant l’elasticitat corporal.

Aquesta teràpia tan completa es pot rebre tantes vegades com es necessiti, i els seus beneficis són més evidents si es practica amb regularitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.