Beneficis del massatge tailandès

Atemporal Esthetic Lab.

El massatge tailandès o massatge thai és una tècnica de massatge mil·lenària que s’aplica al pacient mitjançant pressions i estiraments, sent essencials el ritme, l’èmfasi i el temps. Actua sobre els sistemes lineals del cos: circulatoris, nerviós, esquelètic, muscular…

Va ser creat pel metge de confiança de Buda per cuidar de la seva salut i la dels seus deixebles. El doctor va anar integrant diferents tècniques asiàtiques, destacant la filosofia iòguica i la medicina ayurveda. Més endavant va anar evolucionant en diferents branques però sense modificar els principis curatius ni l’objectiu terapèutic.

 El massatge tailandès es practica arran de terra, sobre un futon, i la terapeuta utilitza el seu propi cos en diferents postures com a eina de massatge, habitualment mans, polzes, avantbraços, colzes, cames, peus i genolls. Les postures i estiraments recorden al ioga, i es tracta tot el cos del pacient.

Els seus beneficis són múltiples: equilibra ment i cos, relaxa profundament alleujant problemes d’estrès, ansietat i insomni però, sobre tot, fa un fantàstic treball sobre articulacions i músculs, millorant l’elasticitat corporal.

Aquesta teràpia tan completa es pot rebre tantes vegades com es necessiti, i els seus beneficis són més evidents si es practica amb regularitat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.