Tractament facial Winter Protection

Atemporal Esthetic Lab.

La nostra pell canvia contínuament, i els factors externs, com els canvis de temperatura, l’afecten substancialment.

És per això que cada estació de l’any creem un tractament específic per preparar, o reparar, els danys conseqüència d’aquest canvis.

Precisament l’hivern és una de les èpoques més dures de l’any pel nostre cutis. La baixada de temperatures i el vent, l’afecten de manera silenciosa però profunda, de manera que es va deteriorant mostrant-se sec, apagat i amb vermellors, més irritable i envellit. És el que denominem “estrès hivernal”.

El fred provoca un estretament dels vasos sanguinis, arriba menys oxigen i nutrients a les cèl·lules que esdevenen apagades i sense vitalitat, inclús podent arribar a presentar descamacions. Les glàndules sebàcies secreten menys, pel que la pell perd elasticitat i es marquen més les línies d’expressió i arrugues.

Finalment, els contrastos de temperatura i les calefaccions, què provoquen falta d’humitat ambiental, també fan que la pell perdi aigua, afavorint la falta de regeneració i un envelliment prematur.

És per això que a l’Atemporal pots gaudir del Tractament Winter Protection, pensat per donar a la pell el confort extra que necessita durant l’hivern, calmant-la, protegint-la, i augmentant la tolerància als factors externs que la debiliten, en una sola sessió.

Maica López

Atemporal Esthetic Lab

Atemporal Esthetic Lab

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.