Neteja de cutis de tardor

Atemporal Esthetic Lab.

L’estiu és l’època de l’any favorita de molts de nosaltres, però quan arriba la tardor, t’adones que ha afectat negativament a la salut de la pell, repercutint en el seu aspecte i joventut. Les afeccions cutànies més habituals a la tardor són:

– Pell opaca i amb textura irregular.

 Per protegir-nos del sol, l’estrat corni augmenta el seu gruix i s’acumulen cèl·lules mortes.

– Pell deshidratada.

Les altes temperatures fan la pell perdi més aigua, i el clor de les piscines i el salnitre del mar també contribueixen.

– Porus obstruïts. 

No tens més porus ni més oberts, és que estan més bruts!

– Taques noves o més intenses.

 Tots ho sabem, l’exposició solar és la principal causa de la hiperpigmentació. Recordem que, per gaudir de tots els beneficis del sol, només són necessaris 10 minuts al dia.

– Arrugues més marcades.

El sol crea petites cicatrius a la pell que trenquen el col·lagen i l’elastina, formant els socs. A més a més, el fotoenvelliment és acumulatiu.

Si t’identifiques amb algun d’aquest signes, el que necessites és ajustar el teu protocol de bellesa diari a les noves necessitats de la teva pell i, sobre tot, visitar el teu centre d’estètica per gaudir d’una neteja de cutis de tardor amb la qual, a més a més d’exfoliar la pell i netejar els porus, s’incorpora un ritual de bellesa que renova i hidrata la pell per reparar els danys de l’estiu i deixar-la protegida i carregada d’energia per fer front als mesos freds que estan per arribar.

Maica López

Atemporal Esthetic Lab

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.