Cabra del Camp tanca la Marató de TV3 amb una pejalejada

Cabra del Camp tanca la Marató de TV3 amb una pejalejada

Diumenge, 14 de febrer de 2021, es va fer l’entrega de premis, de la 15a edició de la cursa popular en BTT, CABRA PEDALA PER LA MARATÓ DE TV3, Memorial Xavi Tondo i Volpini

A causa de la pandèmia i de les restriccions de la Covid-19, l’organització de la 15a edició de la cursa popular en BTT “PEDALA PER LA MARATÓ DE TV3” – Memorial Xavi Tondo i Volpini, va decidir fer la prova en format individual, amb tecnologia GPS.

Aquesta edició no tenia una data concreta de realització. Es podia fer lliurament a partir del dissabte 12 de desembre de 2020, fins al diumenge 30 de gener de 2021. Cal dir que el confinament municipal no ha ajudat massa a la participació. l recorregut es podia seguir mitjançant GPS, amb una ruta parcialment senyalitzada. Hi van participar més de 100 persones de les quals 64 van fer la marxa en BTT i la resta van fer aportacions per a la Marató de TV3.

Era apte per a tots els nivells, constava d’un total de 30 km i de 800 m de desnivell acumulat. Per seguir-lo calia entrar a WIKILOC. Per a poder obtenir una qualificació es va fer servir l’aplicació STRAVA. El recorregut circular sortia del Pavelló Municipal de Cabra del Camp i acabava en aquest mateix punt. Hi havia l’opció de fer-ho públic i participar en els premis o no.

Els premis es van limitar a les categories absolutes. BTT Femení, BTT Masculí, E-bikes Femení i E-bikes Masculí. D’altra banda tots els participants que feien donatiu entraven en un sorteig d’una cistella de productes del patrocinador oficial de la prova Salses Fruits S&P. També entraven al sorteig del lot especial de Salses Fruits les persones que feien donatius directament per la Marató de TV3, sense participar en BTT. La cursa és de caràcter benèfic on tota la recaptació va destinada íntegrament a la Marató de TV3.

Guanyadors:
BTT Femení: Núria Martorell, Mireia Rovira i Laura Pallejà
BTT Masculí: Òscar Lara, J. Carles Rosell i Salvador Canela
E-BIKE Femení: Sandra Domínguez
E-BIKE Masculí: Adrià Rovira, Magí Ferré, Jordi de Haro

Davant l’èxit i l’acceptació de la participació individual amb GPS, l’organització es planteja repetir aquest format en la pròxima edició, compartint-lo amb la cursa habitual.

L’organització vol agrair la participació de tothom, i els donatius a la Marató de TV3, i us emplaça pel pròxim desembre de 2021 a la 16a edició de la marxa en BTT “PEDALA PER LA MARATÓ DE TV3” – Memorial Xavi Tondo i Volpini.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.