Mundiavocat 2018 celebra l’assemblea general a Cambrils Park Business&Events

Salou, 16 de maig del 2017 – Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc, a les instal·lacions de Cambrils Park Business & Events i del CE Futbol Salou, una assemblea prèvia a la dinovena edició del torneig mundial d’advocats Mundiavocat 2018, que se celebrarà el maig de l’any vinent en ambdós complexos. La trobada ha servit als visitants per conèixer, de primera mà, les instal·lacions i reafirmar la seva intenció de celebrar el torneig a la Costa Daurada. La dinovena edició, amb data del 4 al 13 de maig del 2018, comptarà amb la participació de més de 2.800 persones. Aquest torneig, ideat pel francès Vincent Pinatel l’any 1983, és biennal i reuneix a gairebé un centenar d’equips de més de 30 països.

Tant el Complex de Salou com el Resort de Cambrils -els dos del mateix grup, juntament amb el Camping & Resort Sangulí Salou; els quals junts fan que sigui un dels complexos de més envergadura de la Costa Daurada- tenen experiència en l’organització d’esdeveniments esportius internacionals i han acollit equips de primera divisió. Per al Mundiavocat 2018 compten amb unes instal·lacions preparades per donar allotjament als participants d’aquest torneig internacional i amb 8 camps de futbol professionals: dos de gespa natural, dos de gespa híbrida i quatre de gespa artificial.

Conèixer la Costa Daurada

La visita s’iniciava el divendres al vespre amb un sopar al restaurant La Goleta de Salou al quevan assistir diverses personalitats polítiques de la zona, entre elles l’alcalde de Salou, Pere Granados, el President del Patronat de Turisme de Salou, Benet Presas; a més de la  presència de l’organització amb un dels gerents de Mundiavocat, Pierre Lusinchi, i del Director d’Allotjament com a representant de Cambrils Park Resort, Joan Antón.

Després d’aquesta primera presa de contacte, els assistents es van trobar el dissabte al matí per fer una visita a les instal·lacions de Cambrils Park B&E on van poder veure els diferents allotjaments, punts de restauració i els camps de futbol del CE Futbol Salou. A la tarda va tenir lloc l’Assemblea General al Centre de Convencions i, al vespre, es va tornar a realitzar un sopar; aquesta vegada al Club Nàutic de Cambrils amb representants polítics de la població costanera com l’alcaldessa, Camí Mendoza; la regidora de Turisme, Mercè Dalmau; la Directora del Patronat de Turisme, Amèlia Rico; i el Cap de Promoció de la Costa Daurada, Francesc Bueno. Per part de la Federació Catalana de Futbol hi van assistir el president Andreu Subies i el Delegat Territorial, Josep Vives.

Per tancar el cap de setmana es va jugar un partit amistós a les instal·lacions del CE Futbol Salou per tal de provar, en primera persona, els camps i conèixer el que serà l’escenari principal de l’esdeveniment del pròxim any. En acabar, i abans de marxar, el grup d’advocats va celebrar un dinar de clausura a Cambrils Park Resort amb tots els assistents.

Posada en marxa del Mundiavocat 2018

A partir d’aquest moment, es comença a preparar tot per a la celebració del Mundiavocat 2018, la copa mundial de futbol per a advocats d’arreu del món que se celebrarà del 4 al 13 de maig al Complex Esportiu Futbol Salou i a Cambrils Park Business & Events, dos espais que resulten adequats per donar cabuda a un esdeveniment mundial d’aquestes característiques. Aquest tipus d’esdeveniment serà, sens dubte, un dels més grans i importants que prepara Cambrils Park i que atraurà l’atenció informativa sobre la Costa Daurada.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.