Cambrils presenta L’Estenedor, el programa d’activitats d’estiu per a joves

La nova edició de L’Estenedor de l’Estiu del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils ofereix un variat programa de 23 activitats per a joves a preus subvencionats, que es portaran a terme entre el 25 de juny i el 23 d’agost. Les inscripcions s’obriran el 27 de maig i es podran fer de forma presencial en horari d’atenció del Punt d’informació juvenil o via web a www.joventutcambrils.cat.

Les novetats d’aquest estiu10212.0. són els tallers per aprendre la tècnica de l’aquarel·la, per experimentar amb el collage i per organitzar-se amb la creació d’una agenda visual personalitzada (bullet journal). A més, enguany es repeteix els curs de monitor/a en el lleure per a majors d’edat i el de premonitor/a per a menors.

La regidora de Joventut, Laura Mellau, ha explicat que és motiu social i d’interès públic fer propostes de programació de lleure a infants i joves, garantint els drets i la conciliació familiar i facilitant l’accessibilitat amb preus subvencionats i tarifació social per les activitats de durada més continuada. La regidora també ha afirmat que L’Estenedor és un programa molt esperat per a nois i noies de 12 a 17 anys que ja està incorporat a les agendes de joves i famílies cambrilenques.

El programa L’Estenedor s’emmarca en l’eix “La programació i tu” del Pla Municipal de Joventut Cambrils 2026 i contempla activitats formatives i lúdiques per a joves, especialment en períodes de vacances escolars, amb preus assequibles per a les famílies.

El programa d’activitats

El programa es divideix en els àmbits de l’educació, la creativitat i cultura i les activitats a l’aire lliure. En l’apartat de l’educació, s’ha programat un curs de tècniques d’estudi els dilluns, els cursos de monitor/a i pre-monitor, la setmanes dedicades a activitats tecnològiques, robòtica i modelatge en 3D per a videojocs i realitat virtual.

Dins de les activitats de creativitat i cultura, s’hi poden trobar tres setmanes temàtiques (cuina, danses urbanes i manga i cultura japonesa), minicursos de teatre i maquillatge, i tallers de poadcast i Twich, el mètode Bullet Journal, creació de personatges, còmic, collage, aquarel·la i costura creativa per transformar residus i reaprofitar la roba.

Les activitats a l’aire lliure programades són una jornada d’Ecosnorkeling per ajudar a netejar el subsòl marí, un curs d’iniciació en la tradició vogadora de Vent d’Estrop i el programa Aventura’t amb activitats esportives diverses setmanals.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.