Caminada popular #jocaminoacasa

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus, organitza mitjançant Reus Esport i Lleure amb la col·laboració de TretzeSports, organitza tradicionalment les caminades populars Rutes Reus, que aquest diumenge dia 5 d’abril tenia prevista una d’aquestes caminades.

Davant la situació de confinament de la població i amb l’objectiu de dinamitzar activitats  saludables la regidoria impulsa  per a aquest diumenge una caminada popular a casa, que s’inclourà al calendari de d’activitats fisícoesportives de caràcter obert i participatiu de l’any 2020.  Amb el lema #jocaminoacasa l’activitat serà aquest diumenge dia 5 d’abril, a les 10:00 h del matí.

El regidor d’Esports, Josep Cuerba, explica que “des de l’Ajuntament entenem l’esport com una eina per fer salut, bàsica encara més aquests dies de confinament, i per això hem pensat que era interessant promoure una iniciativa com aquesta”.

Per participar a la caminada cal inscripció prèvia i fer un mínim de 1.000 passes. Un cop acabada la particular #jocaminoacasa cal connectar-te online amb la caminada i dir quantes passes a fet cada persona. Amb això es farà un comptador final de passes i així es podrà saber quantes passes s’han aconseguit fer entre tots els participants.

Cuerba explica que “dedicarem les nostres passes per agrair el treball de tots els serveis essencials, serveis sanitaris, policies locals, mossos, protecció civil, dependents dels comerços, pastissers, pagesos, ramaders… serà per a tots ells el nostre esforç de #jocaminoacasa”.

Per tal que els participants puguin comptar les passes es pot utilitzar o un aparell específic (com un rellotge amb comptador de passes, per exemple), una App descarregada al mòbil, o mesurar un espai de la casa (per exemple anar i tornar del passadís= 30 passes) i llavors comptar quantes vegades es fa el mateix recorregut.

La voluntat és que tots els participants puguin penjar fotos al seu compte d’Instagram etiquetant a @ReusEsEsport i @Tretzesports i afegir el hastag #jocaminoacasa.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.