El bus urbà, gratuït a Reus fins el 9 d’abril

Autobus de Reus Transport

El Comitè d’Emergències de l’Ajuntament de Reus ha acordat aquest dimarts, 1 d’abril la gratuïtat del transport urbà de passatgers de la companyia municipal d’autobusos Reus Transport, fins al 9 d’abril. Aquesta mesura s’ha aprovat en consonància amb l’acord de l’Autoritat del Transport del Camp de Tarragona, que ha determinat fer gratuït els servei de transport a través de les seves targetes multiviatge, vàlides tant pel transport interurbà com pels serveis urbans, fins a la data de finalització de l’estat d’alarma, el 9 d’abril.

Reus Transport ha adoptat diverses mesures preventives des del decret d’estat d’alarma; i ha reduït les freqüències diàries del servei de bus urbà als horaris habituals dels diumenges i festius. Es vol evitar així desplaçaments de la ciutadania per minimitzar riscos de contagis tant entre els viatgers com entre el personal de la companyia.

Igualment, l’aforament dels busos està limitat a un màxim de 30 persones, i s’han extremat les mesures de neteja i desinfecció diària dels vehicles.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.