Campanya de primavera de la Unió de Botiguers de Reus

Entre els dies 15 i 25 d’abril, la Unió de Botiguers de Reus posa en marxa la seva nova Campanya de Primavera: Amb el comerç Local, guanyes segur. Perquè aquesta primavera, apostar pel comerç de proximitat, tindrà premi.

Tots els usuaris que facin una compra mínima de 5 euros a una de les seves botigues associades rebran un Rasca que els permetrà obtenir un premi immediat de fins 300 euros. A més també podran aconseguir vals per valor de 5, 10, 20 i 50 euros, així com una Tote Bag, que es convertirà en el complement de moda d’aquesta primavera. Els vals es podran gastar a qualsevol dels comerços adherits a la UBR fins el 31 de maig de 2024.

Compra, rasca i guanya amb els Rasques de Primavera de la Unió de Botiguers de Reus, que aquesta primavera repartirà entre els seus usuaris 6.000 euros en premis.

Amb aquesta acció, la UBR vol augmentar les vendes i el tràfic dels punts de venda seus associats, donant al consumidor final un incentiu perquè triï el comerç local i de proximitat per realitzar les seves compres.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.