El Campionat de Catalunya de Karate Infantil – II Trofeu Ciutat de Reus aplegarà uns 500 infants al Pavelló Olímpic el 4 de març

La segona edició del Campionat de Catalunya de Karate Infantil Trofeu Ciutat de Reus aplegarà el pròxim 4 de març al Pavelló Olímpic Municipal uns 500 infants d’entre 6 i 13 anys de les categories benjamí, aleví, infantil i juvenil. Les modalitats de competició seran Kata i Kumite individual, que es repartiran en 8 tatamis i una zona d’escalfaments. La ciutat de Reus ofereix a familiars i acompanyants un seguit de propostes culturals i de lleure perquè els visitants procedents d’arreu del país completin la seva estada a la ciutat.

El regidor d’Esports Jordi Cervera i la regidora de Projecció de Ciutat Montserrat Caelles han subratllat la importància d’aquest esdeveniment en el calendari d’actes esportius que es realitzen a la ciutat, tant pel seu contingut competitiu com pel que representa de repercussió de visitants per a la ciutat. Cervera ha felicitat els organitzadors per l’èxit de la primera edició, que es va realitzar el 12 de març de 2016 també al Pavelló Olímpic, i s’ha mostrat convençut que la nova cita tindrà igualment uns resultats molt satisfactoris. Montserrat Caelles ha explicat que des de l’Agència Reus Promoció es col·labora amb l’organització per facilitar l’estada dels visitants a Reus durant el cap de setmana de la competició.

Federació Catalana i nova app
Es tracta d’un campionat avalat per la Federació Catalana de Karate que organitzen la secció esportiva de l’AMPA de l’Escola Teresa Miquel i el Club de Karate Mizoguchi Sensei. Tal i com ha explicat la representant del Club Mizoguchi Sensei Tonyi Simó una de les novetats d’aquesta edició serà la creació d’una App per seguir en temps real els resultats dels diferents combats que s’estiguin portant a terme en els diversos tatamis del pavelló. L’App serà accessible a l’adreça www.karatereus.tk. Durant la presentació de la competició han intervingut també la presidenta de l’AMPA de l’Escola Teresa Miquel Pili Villuendas i el president de la Federació Catalana de Karate Josep Bosch.

DOSSIER DE PREMSA CAMPIONAT DE CATALUNYA DE KARATE INFANTIL II TROFEU CIUTAT DE REUS 2017

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.