Campionat de Catalunya de làser 4,7

Excel·lents resultats del cap de setmana al Campionat de Catalunya de Làser 4.7 pels regatistes cambrilencs. I és que s’han aconseguit els tres títols en joc. Bea Muro es proclama Campiona de Catalunya i Campiona femenina. Marcelo Cairo, per la seva banda, ha estat Campió Juvenil sub 19 i Sergi Sevil Campió Sub 16.

El Club Nàutic El Masnou ha organitzat el Campionat de Catalunya de Làser 4.7 des del passat divendres i fins ahir diumenge. Una regata amb 54 participants de tot Catalunya.En la primera jornada, amb un vent de SW, es van disputar 4 proves. En canvi, dissabte, per falta de vent, es van haver de suspendre les regates. No va ser fins diumenge quan es van tornar a realitzar proves. Se’n van fer 3, donant com a guanyadora a la regatista del Club Nàutic Cambrils Bea Muro. La va seguir Marcelo Cairo, pujant 2n al pòdium i proclamant-se Campió de Catalunya sub19. El Campionat de Catalunya sub16 va ser per un altre regatista de Cambrils, Sergi Sevil, que en la general va ser 13è. Resultats que igualen la fita assolida l’any passat en el mateix Campionat, aconseguint els 3 títols en joc.

De Cambrils en van prendre part un total de 8 regatistes, acompanyats del seu entrenador,

Héctor Calvo.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.