L’Ajuntament inicia l’enquesta ciutadana per impulsar el Pla de Salut Pública de Reus

La regidoria de Salut ha encarregat la realització d’una consulta a la ciutadania de Reus en l’àmbit de la salut, amb l’objectiu d’incorporar els resultats en el procés de redacció del Pla Local de Salut Pública. L’enquesta s’emmarca en el Pacte de Salut de la Ciutat de Reus, aprovat el passat 15 de febrer, el qual recull el compromís d’identificar d’accions de millora factibles i objectivables.

L’enquesta abordarà diferents blocs temàtics, entre els quals destaquen la diagnosi dels membres de la llar, l’estat de salut i qualitat de vida percebut, els hàbits i estils de vida, els hàbits mèdics, i els hàbits de prevenció de la salut.

La mostra de l’enquesta serà de 400 persones residents a la ciutat. La distribució es farà a partir de les variables de sexe i edat.

Els resultats obtinguts permetran observar l’evolució en el temps dels paràmetres analitzats respecte de l’enquesta que ja es va realitzar a l’any 2010. Alhora, també facilitarà elements de comparació amb l’última edició de l’Enquesta de Salut de Catalunya, que es va fer el 2015.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.