Cambrils torna a acollir el campus de futbol FCB-Sport

campus de futbol FCB-Sport

El campus es portarà a terme del 17 al 22 de juliol i està destinat a infants i joves nacionals i internacionals d’entre 6 i 14 anys. Els participants a l’estada esportiva entrenaran al camp de futbol municipal i s’allotjaran a la casa de colònies La Marinada

 L’Ajuntament de Cambrils ha signat avui un conveni de col·laboració amb l’empresa Ediciones Deportivas Catalanas que permetrà a Cambrils tornar a ser seu del Campus FCB Sport, que es portarà a terme del 17 al 22 de juliol als camps de futbol municipal.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, acompanyada del regidor d’Esports Josep Maria Vallès, s’han reunit aquest matí per formalitzar l’acord amb el director general de l’empresa editora del Diari Sport, Antoni Pujol. Amb aquest conveni, Cambrils es posiciona un cop més com a municipi plenament implicat amb la pràctica de l’esport i els hàbits de vida saludables.

L’organització del campus a Cambrils sorgeix per la necessitat de buscar un lloc on els nens puguin aprofitar al màxim les seves vacances per a l’aprenentatge de la tècnica i per conèixer els secrets del futbol i del mètode d’entrenament del FCB.

Aquesta trobada esportiva pretén que els joves es familiaritzin, desenvolupin i perfeccionin els fonaments tècnics i tàctics del joc, tant individuals com col·lectius, i que a la vegada participin i gaudeixin activament de les activitats esportives i lúdiques proposades. Tot plegat, desenvolupant hàbits esportius correctes com el ‘fair play’, la competitivitat o el treball en equip.

El campus de Cambrils, organitzat pel Diari Sport i el FCB conjuntament, s’ha consolidat com un punt de referència pels clubs i jugadors. Els entrenadors són tutelats per la FCB Escola i dedicats en exclusiva a la tècnica del futbol durant tot l’any.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.