El Museu Pau Casals tanca la programació d’estiu amb les últimes activitats

El Museu Pau Casals tanca la programació d'estiu amb les últimes activitats

Acaben les activitats d’estiu al Museu Pau Casals amb l’última sessió de les visites teatralitzades i del cicle de “Música als Jardins” amb l’actuació d’Alannia Duo

Amb els últims dies d’agost arriba també la fi de la programació d’estiu del Museu Pau Casals, que es despedeix després d’haver acomplert amb èxit la realització de les activitats programades malgrat la situació d’excepcionalitat que s’ha viscut aquesta edició. Així doncs, el Museu Pau Casals agraeix a totes aquelles persones que han participat de les seves activitats la seva col·laboració i confiança dipositada.

Aquest proper divendres 28 d’agost, hi ha programada l’última sessió de les visites teatralitzades on, de la mà d’en Ramon, pescador de la platja de Sant Salvador, podreu conèixer la història de l’indret i el per què Pau Casals va decidir construir-s’hi la seva casa. Són visites pensades per a tots els públics, apropant-los a la vida més quotidiana de Pau Casals. Un cop finalitzada l’activitat s’oferirà una copa de cava gentilesa de Jané Ventura als jardins del museu amb vistes al mar. L’activitat tindrà lloc a les 20h al Museu Pau Casals.

L’endemà mateix, el dissabte 29 d’agost, acaba també el cicle de “Música als Jardins” amb el concert d’Alannia Duo, que tindrà lloc a les 19.45h als jardins del museu.

Alannia Duo és un duet format per Ester Trilla (violoncel) i Helena Bas (flauta travessera). Gràcies als seus estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya, comparteixen quatre anys de formació i experiències musicals comunes en nombroses agrupacions cambrístiques i orquestrals. L’any 2020 van decidir emprendre aquest projecte de format reduït per fer viure la música des d’una mirada íntima i propera.

El repertori musical que tenen preparat i que de ben segur en gaudirà tothom és el següent:

  • M. Marais: “Les folies d’Espagne”
  • A. Bon: Sonata núm. 4 en Re Major
  • Allegro moderato –Andante – Allegro assai
  • H. Villa-Lobos: “Assobio a Játo”
  • Allegro non troppo – Adagio – Vivo

Per acabar, el diumenge 30 d’agost hi ha programada a les 12h la visita guiada al museu per tal conèixer i aprofundir en la vida i l’obra de Pau Casals com a músic i home de pau, de la mà dels seus guies especialitzats. El públic podrà reviure els espais viscuts de la casa d’estiueig del Mestre i descobrir el ric patrimoni que s’hi conserva.

Les places a les visites i al concert del cicle de “Música als Jardins” són limitades i s’han de comprar les entrades amb antelació. Enguany, les entrades s’han d’adquirir exclusivament a través d’internet, per motius de control i adequació a les mesures i restriccions arran de la Covid-19: https://ticketsonline.paucasals.org/muslinkIII/venda/index.jsp?lang=1&nom_cache=MUSEU&property=MUSEU

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.