Captació de talent al Clúster TIC Catalunya Sud

El Clúster TIC Catalunya Sud ha posat en marxa un nou programa de captació de talent per donar resposta a la necessitat de les empreses
associades de trobar perfils digitals concrets per ampliar i completar els seus equips. El programa s’ha dut a terme en col·laboració amb l’escola de negocis Nuclio Digital School, membre també del TIC Sud i especialitzada en la formació tecnològica i digital.
El primer Talent Attraction Programme ha permès que una desena d’empreses tecnològiques del territori que formen part del Clúster presentin els seus projectes i vacants disponibles. Des de Nuclio Digital School s’ha fet una selecció dels perfils adients per cada candidatura i s’han concertat trobades individuals. La primera edició del programa de captació de talent del Clúster TIC Catalunya Sud i Nuclio Digital School ha tingut una molt bona acollida per part dels i les participants i s’han superat la vuitantena d’entrevistes personals.
Aquest nou format ha permès a les empreses del TIC Sud dirigir les seves peticions de manera directa a un espai amb perfils tecnològics i digitals especialitzats, així com focalitzar les entrevistes en aquells candidats i candidates amb un perfil més ajustat a les necessitats del lloc de treball. Els perfils demandats en aquesta ocasió han estat els de professionals en User Experience i User Interface Design, Data Science, Digital Product Management, Ciberseguretat, Digital Traffic Management i Full Stack Development.
El Clúster Mànager del TIC Sud, Sergi Novo, ha valorat molt positivament el resultat de la primera edició del programa i ha remarcat que “des del Clúster seguirem impulsant projectes que contribueixin a connectar a les empreses amb el talent digital”. “És un fet que les empreses tecnològiques del territori necessiten personal qualificat per seguir creixent i per això treballem en el reforç de la formació però també en la captació de talent arreu”, ha afegit.
Davant la bona acollida de la iniciativa, el TIC Sud i Nuclio Digital School estan valorant ja programar-ne una nova edició

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.