Novetats en el transport públic de la Conca de Barberà

La presidenta Carme Pallàs i el conseller d’infraestructures i territori Juan Manuel Cabello, van presentar les novetats sobre el transport públic de viatgers a la Conca de Barberà.

Actualment, el Consell Comarcal ja gestiona 13 rutes de transport de viatgers que uneixen diferents municipis de la comarca amb Montblanc, Santa Coloma de Queralt i l’Espluga de Francolí. Aquest servei, l’any passat el van utilitzar 5224 usuaris, fet que demostra que és utilitzat pels usuaris d’aquelles poblacions de menys habitants amb aquelles de major nombre que disposen de serveis com el centre d’assistència primària, el mercat, entre d’altres.

Aquest servei és finançat per la Direcció General de Transports de la Generalitat i mitjançant un nou conveni que incrementa l’aportació econòmica, es vol incrementar el nombre de línies a demanda entre La Guàrdia dels Prats, Lilla, Prenafeta, Rojals i Montblanc, l’ampliació entre Santa Coloma de Queralt i Montblanc i els horaris. L’aportació econòmica ha passat de 80.000 a 135.000 euros i això ha permès que s’ampliïn els serveis i les línies, de tal manera que tots els municipis disposin d’aquest servei tan necessari.

Per donar a conèixer aquests serveis, s’està fent la impressió de fulletons amb codi QR on apareixen tots els horaris, així com que a les parades dels busos on es posarà un codi QR per tal que la ciutadania es pugui descarregar-ho i tenir-ho al mòbil.

Pròximament i un cop estiguin tots els fulletons, es farà difusió a través de les xarxes socials del Consell Comarcal i dels ebando dels municipis de la Conca de Barberà.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.