Carrefour arrenca la seva tradicional ‘Operació Quilo’ a Tarragona igualant l’aportació dels seus clients

Carrefour arrenca la seva tradicional 'Operació Quilo' a Tarragona igualant l'aportació dels seus clients

Es celebrarà els dies 6 i 7 d’abril en els hipermercats Carrefour Tarragona i Carrefour Reus.

• En el cas de Tarragona, el 2017 i només durant el cap de setmana que va durar la campanya, Carrefour va lliurar més de 22.300 quilos d’aliments.

• A nivell nacional, i durant l’any passat, la companyia va lliurar més de 10 milions de quilos als diferents Bancs d’aliments que, s’estima, van servir per ajudar a pal·liar les necessitats bàsiques de més de 100.000 persones en situació de vulnerabilitat.

Carrefour, a través de la seva Fundació, posa en marxa aquest cap de setmana la seva històrica ‘Operació Quilo’ a Tarragona amb el compromís de donar la mateixa quantitat que els seus clients. D’aquesta manera, per cada quilo que aquests lliurin, la companyia donarà un altre a la FESBAL. Tot això amb l’objectiu d’ajudar a pal·liar les necessitats bàsiques d’aquelles famílies que es troben en situació de vulnerabilitat de la província.

Els ciutadans que vulguin sumar-se a aquesta iniciativa, desenvolupada a favor de la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL) i dels seus respectius Bancs d’Aliments podran fer les seves aportacions els dies 6 i 7 d’abril en els hipermercats Carrefour Tarragona i Carrefour Reus.

Per a això, s’habilitarà una ‘Taula de Bancs d’Aliments’ en què voluntaris de l’entitat recolliran els productes lliurats pels clients. Posteriorment, serà el Banc d’Aliments local l’encarregat de repartir-los entre les seves organitzacions beneficiàries.

Un cop finalitzada la recollida, Carrefour fidel al seu històric compromís d’igualació, donarà la mateixa quantitat de quilos dipositada pels seus clients. En la seva última Operació Quilo, Carrefour va lliurar a la FESBAL 1.903.721 quilos d’aliments; quantitat que va servir per ajudar a pal·liar les necessitats bàsiques d’alimentació de més de 19.000 persones durant tot un any. En el cas de Tarragona, el 2017 i només durant el cap de setmana que va durar la campanya, Carrefour va lliurar més de 22.300 quilos d’aliments.

Més de 10 milions de quilos d’aliments el 2017

En 2017 i a nivell nacional, Carrefour, amb el suport dels seus clients i col·laboradors, va lliurar a la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL) més de 10 milions de quilos d’aliments (el 72% d’aquestes aportacions van ser realitzades directament per Carrefour).

Aquestes aportacions són fruit de les diferents jornades de recollida d’aliments que Carrefour va celebrar en els seus centres i, al seu torn, producte de les corresponents donacions directes realitzades per la companyia. Uns aliments que, s’estima, van servir per ajudar a atendre les necessitats bàsiques de més de 100.000 persones durant tot un any.
Al seu torn, Fundació Solidaritat Carrefour ha proporcionat en els últims anys equipament i maquinària a més del 70% dels Bancs d’Aliments de tot Espanya per a la millora de la seva gestió i el funcionament dels seus magatzems.

Vídeo Institucional Fundación Solidaridad Carrefour – 2017

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.