Valoració dels primers dies de la Ganxet Pintxo de Primavera 2018

Valoració dels primers dies de la Ganxet Pintxo de Primavera 2018

El primer cap de setmana de la Ganxet Pintxo de Primavera ha tancat havent complert sobradament les expectatives creades. Dijous, divendres i dissabte l’afluència als establiments va ser elevadíssima, amb puntes d’alta ocupació, el que demostra una vegada més la capacitat d’atracció de l’operatiu. La jornada d’ahir diumenge, tot i veure’s condicionada per la pluja del matí, també ha satisfet les previsions dels establiments que obren en dia festiu.

El President de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut subratllar precisament les possibilitats que ofereix la ruta que “continua sumant adeptes sota la premissa de la qualitat. Més enllà dels esforços dels establiments en l’acurada presentació de cadascuna de les tapes, també s’ha de destacar l’acceptació que novament ha tingut la Ganxeta, la guia en paper de la ruta, que per segona vegada presentem en format llibret i que, atenent l’altíssima demanda registrada, demostra l’encert d’aquest canvi formal en el principal reclam de l’operatiu”. De fet durant el cap de setmana s’han esgotat, repetidament, les guies disponibles en els punts de distribució, obligant a l’organització a reposar-les contínuament.

Valoració dels primers dies de la Ganxet Pintxo de Primavera 2018Destacar també l’elevat nombre de consultes que s’ha registrat a la web oficial de la ruta www.ganxetpintxo.cat i les descàrregues de l’APP de Gastronosfera. Per altra banda cal subratllar el bon funcionament de les diverses campanyes de promoció, com la del Reus Deportiu de futbol a les xarxes amb l’etiqueta #Marcatunpintxo per omplir el camp municipal en el proper partit contra el Cadis, i la difusió de la cursa Herois per l’Alzheimer del grup Oliva que compta amb la col·laboració de la GP.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.