Casa Borrull, ‘El producte bo, fresc, artesanal i de qualitat’

L’origen de Casa Borrull és a Ulldemolins, on la Clara Toldrà, a final dels anys 20, tenia una petita botiga de queviures i embotits tradicionals mentre la seva germana Ramona regentava una carnisseria a Reus, desde 1919.

WhatsApp Image 2017-02-27 at 13.25.10Les moltes dificultats de l’època van provocar que enviessin embotits des d’Ulldemolins a Reus. Amb el pas dels anys, els fills de la Clara, Manuel, Joaquím i Ramona, van baixar a Reus a treballar, fent crèixer el negoci de la seva tieta aplicant els coneixements sobre embotits que havien après de la seva mare però afegint noves tècniques i productes.

També les respectives parelles (Maria, Basilia i Ramona), van entrar a formart part de l’empresa familiar. Des de fa més de 30 anys són en Joaquím, en Carles i la Cori els que n’estan al capdavant. Al llarg d’aquests anys han estat en diverses ubicacions de la ciutat: primer al carrer del Carme, després al carrer Sant Jaume, fins al 1988, i actualment al raval Martí Folguera.

A més han tingut botigues als Mercat Carrilet i Central, aquesta encara oberta. Casa Borrull s’ha mantingut fidel a la seva filosofia i a la seva manera de treballar: una producció artesana emprant una carn fresca i de qualitat, el seu punt fort. Hi podeu trobar vedella, fins a 15 classes d’hamburgueses, botifarres de diversos i variats sabors com rovellons, roquefort, ou, ceps… fins i tot calçots, llonganisses (d’elaboració diària) també amb una enorme gama de sabors possibles com escalivada, pètals de rosa o bolets entre d’altres, així com també un ric assortit d’embotits i formatges de tot tipus i varietats.

La qualitat i diversitat dels seus productes, sumat a la preocupació per oferir sempre un tracte personal i agradable han fet que la seva clientela sigui molt fidel i en la que ja es comença a produïr un relleu generacional. Un client preocupat per l’alimentació i que sap que a Casa Borrull trobarà un producte bo, fresc, artesanal i de qualitat.

 

de tota la vida

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.