Policlínic Simonet Reus. El tractament de làser fraccionat al seu servei

Com sentir-se més jove reduint arrugues i aconseguint una pell més ferma. Grup Policlínic incorpora l’última tecnologia làser de CO2 per a uns resultats més ràpids, fiables i òptims: estem parlant del làser fraccionat, que en els últims deu anys s’ha situat com el principal tractament rejovenidor gràcies als seus espectaculars resultats, similars als quals s’obtindrien combinant diversos tractaments no invasius alhora.

El tractament

El procediment amb el làser fraccionat consisteix a emetre minúsculs rajos de llum que van penetrant a la pell fins a la dermis, formant centenars de columnes tèrmiques. Aquestes columnes són en realitat petites lesions controlades, d’una grandària microscòpica i envoltades de teixit sa, que es produeixen amb l’objectiu d’estimular la producció de col·lagen. El tractament, segons el cas, pot realitzar-se tant en una sola sessió com en vàries. També es pot aplicar de manera fraccionada, superficial o profunda, segons el tipus i el color de la pell, i també de l’aspecte que es vulgui millorar. En definitiva, aquesta nova tecnologia làser permet personalitzar el tractament segons les necessitats de cada persona, i proporciona uns resultats més eficients que altres tipus de làser.

Quan fe er-ho?

La tardor i l’ hivern són les millors èpoques per realitzar el tractament.

En quins casos?

El tractament de làser fraccionat està especialment indicat per a casos de:
-Lesions dermatològiques benignes, tals com a pigmentacions, nevus, queratosis, xantelasmes i siringomas.

– Rejoveniment: resurfacing total i fraccionat per al tractament d’arrugues i millora de la qualitat de pells envellides o danyades pel sol.

– Tractament de cicatrius postquirúrgiques, marques d’acne, pigues, estries i irregularitats texturals.

 

Dr. Luis Martínez – Col. 2.846 COMT

Plataforma Mèdica Làser

de Policlínic SIMONET Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.