Cicle familiar ‘Diumenges al Teatre’ a Cambrils

El cicle familiar Diumenges al Teatre obrirà la temporada el 29 de gener amb l’espectacle “La Xef Pipa” de la companyia Coma14, que forma part de la programació de la 5a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic. La producció, creada i dirigida pel director de teatre mallorquí Tolo Ferrà, barreja els llenguatges del clown i del titella i ofereix una acció constant i canviant on la rialla està servida.  

El públic gaudirà de la interacció amb els personatges durant l’accidentada estrena d’un programa de televisió, cantant les cançons en directe, participant en un concurs en viu i divertint-se amb la Xef Pipa i els desastres del seu ajudant improvisat.  

La programació del cicle continuarà el diumenge 12 de febrer amb la companyia Sgratta, que presentarà l’obra “Les pirates de terra endins”, protagonitzada per dues germanes de terres de secà que inicien un llarg viatge per anar a veure el mar i descobrir l’extraordinària vida de tres dones pirates.  

El 19 de març el cicle Diumenges al teatre portarà a Cambrils l’espectacle de màgia “Mirada de Maga” de la companyia “Niñas del Mago”, formada per dues il·lusionistes que porten quasi 18 anys trencant tòpics i que han estat reconegudes amb guardons com el Premi Internacional MagicValongo Portugal 2014.  

La temporada acabarà el 16 d’abril amb un musical familiar on les fruites i les verdures canten.  L’espectacle de de Jordi Folck i Aleix Losa està basat en el llibre “Un Consomé de Contes” (La Galera), que l’Úrsula i el seu nebot Tomàs aniran explicant al públic des d’una botiga de fruites i verdures.  

El cicle està organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de La Teca Teatre. Les entrades es al preu de 4 euros al web www.entradium.com. Tots els espectacles s’oferiran a les 17:30 h al Teatre del Casal Parroquial (plaça de l’Església de Sant Pere, s/n). 

Diumenges al Teatre va néixer fa 21 anys per tal d’apropar la cultura, la diversió, l’aprenentatge, els valors i l’entreteniment a petits i grans. El programa, dividit en tres temporades, inclou una oferta molt variada dins de les arts escèniques.  

PROGRAMACIÓ DIUMENGES AL TEATRE  PRIMAVERA 2023 

Totes les funcions són a les 17:30 hores al Teatre del Casal Parroquial (plaça de l’Església de Sant Pere, s/n, Port de Cambrils). Venda d’entrades: www.entradium.com. El preu de l’entrada serà de 4 euros.   

29/01/2023 

COMA14 presenta LA XEF PIPA 

La Xef Pipa estrena programa de televisió, però el seu ajudant ha desaparegut misteriosament. Aconseguirà  salvar l’estrena de la temporada? 

12/02/2023 

Sgratta  presenta LES PIRATES DE TERRA ENDINS 

La història d’un viatge cap el mar i un viatge emocional de dues germanes, ple d’aventures, dificultats, pirates i un tresor. 

19/03/2023 

Niñas del Mago presenta MIRADA DE MAGA  

Un espectacle de màgia inspirat en històries reals protagonitzades per dones. 

Benvinguts a l’ espectacle de màgia fet des d’una altra mirada, Mirada de Maga. 

16/04/2023 

Cia. Bambadaboom presenta TUTTI FRUTTI, el musical on les fruites i les verdures canten 

L’Úrsula té un botiga de fruites i verdures. L’ajuda el seu nebot Tomàs i quan no venen rere el taulell sempre expliquen històries. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.