Cinc tendències dels consumidors que et seran de gran ajuda

Màrqueting digital

És imprescindible que les marques coneguin als seus clients potencials, per a poder dissenyar la seva estratègia de vendes de forma adequada. No obstant això, mai resulta fàcil predir les motivacions dels consumidors, sobretot des de la pandèmia. Com a consumidors, les nostres prioritats, preferències i costumsnhan canviat i ho continuaran fent dia a dia. Ens hem tornat més insegurs i cada vegada ens resulta més difícil confiar en una nova marca. Volem i apostem per un servei de qualitat, sostenible i real, però que sigui assequible i vingui amb recomanacions. (Ho sé, demanem molt!)
Si la teva empresa proporciona aquesta sensació de seguretat, tindràs clients assegurats. Malgrat la incertesa i el canvi constant, hi ha algunes tendències que ajudaran a la teva empresa a arribar a nous consumidors. A continuació, repassarem 5 d’aquestes tendències:

Sostenibilitat, però amb menys dramatisme

El consumidor continua apostant per un servei sostenible, però no vol escoltar missatges negatius. Tothom coneix la precària situació de la Terra i el canvi climàtic, les empreses han d’abordar el tema amb un missatge positiu i amb propòsits clars de futur.

Josumidor

Després de la pandèmia, el consumidor ha perdut part de la seva sociabilitat. Se centra menys en l’opinió social i més, en allò que li genera un benefici directe. Les prioritats s’han reconfigurat i es busca la felicitat personal, independentment de l’opinió pública.

Una realitat representativa

La societat està cansada de no trobar referents reals a la publicitat i està optant per marques més ‘alternatives’ on sí se senten identificats. Les empreses han d’apostar per referents autèntics, que reflecteixin la diversitat de la societat. No tothom és igual, que es noti!

Control i atenció al client

La inestabilitat econòmica fa que els consumidors busquin una marca que els proporcioni una confiança a llarg termini. La transparència, la flexibilitat i l’atenció al client personalitzada són alguns dels aspectes que satisfaran les noves necessitats dels consumidors.

Compra fàcil i eficaç

La facilitat de compra per internet és la clau. Avui en dia els consumidors viuen en línia i, per tant, compren a través de pàgines web i xarxes socials. Les empreses han de comptar amb un servei de pagament fàcil i entenedor pel consumidor, que la compra estigui a un clic de distància. Com més fàcil sigui el procés de pagament, més compres hi haurà.

Bemarketing

Et farem arribar a tothom

www.bemarketing.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.