Club Nàutic Cambrils a l’Open Day de la Fundació Cruyff

simulador

 

El Club Nàutic Cambrils ha participat un any més a l’Open Day de la Fundació Cruyff, la gran festa d’aquesta entitat, on es troben centenars de nens i nenes de tot Catalunya per practicar esport i sensibilitzar envers la pràctica inclusiva dels diferents esports amb nens i nenes amb alguna discapacitat.

Ho ha fet aquest dimecres 30 de maig amb el simulador d’Optimist, per tal que tots aquells nens i nenes que volguessin, poguessin gaudir de les sensacions de la vela. A més, el Club també va muntar un taller de nusos.

La Fundació Cruyff dedica des de fa 14 anys un dia, l’Open Day, a realitzar activitats lúdiques relacionades amb l’esport amb l’objectiu de convertir la pràctica esportiva en una font de diversió, desenvolupament personal i inclusió social. La diversió estava assegurada al Complex Esportiu Municipal de la Mar Bella, a Barcelona.

El Club Nàutic Cambrils va aprofitar a més per donar a conèixer el projecte de Navegació en Família, que té engegat des de fa 3 temporades amb la Fundació Cruyff i de la novetat d’aquest any, la promoció de la vela inclusiva, per tal que els nens i nenes amb algun tipus de discapacitat puguin fer vela en els cursos habituals de l’escola de vela.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.