Còdol Educació reprèn les seves activitats amb seguretat i creativitat

Còdol Educació reprèn les seves activitats amb seguretat i creativitat

Estem vivint uns temps estranys que ens menen a tot tipus de reflexions. Des de Còdol Educació en volem compartir tres.

La importància de la cultura, de l’educació i del territori. Si ho preferiu, prenem la perspectiva inversa. Podríem viure sense cultura? La resposta és clara: no. La cultura ens fa humans i la necessitem com l’aigua que bevem. Afaiçona des de la nostra cosmovisió fins als hàbits més rutinaris. Per això la cultura ens determina la mirada del món i com hi actuem. I la reflexió que fem és sobre el paper dela cultura en tot el que està passant. Per sort els humans som creatius i podem transformar la cultura heretada.

Sense cultura no hi hauria tampoc educació. No hi hauria coneixements ni paraules a transmetre, ni valors ni competències a desenvolupar. L’educació ens forma i ens transforma. I la reflexió que fem: en el postconfinament tot serà com abans? Nois i noies, educadors i educadores compartirem aprenentatges nous?

I la tercera reflexió és sobre el territori. Si voleu en l’expressió glocal però subratllant la proximitat. Perquè des d’ella -encara que sigui mantenint els 2 metres de distància física i amb mascaretes pel mig- i l’arrelament i estimació al territori podem somniar futurs millors.

Còdol Educació des de fa 25 anys proposem experiències culturals i educatives transformadores, en un territori que estimem i que volem ben viu. 25 anys bategant amb el desig de seguir endavant amb un equip de professionals al vostre servei i -des d’aquest present més que mai- al de la Vida!.

Còdol Educació: codol@codoleducacio.com / 977 327 362

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.