Com puc escollir el millor Community Manager per la meva empresa?

Com puc escollir el millor Community Manager per la meva empresa?

Màrqueting digital

Avui dia els llocs de treball digitals s’han convertit en peces fonamentals per l’engranatge
d’una empresa. Tenir una bona reputació i comunicació online amb el client et dóna un plus de qualitat i confiança. El Community Manager és l’encarregat de gestionar la comunitat virtual del teu negoci, la qual anirà creixent a mesura que aquesta figura vagi realitzant les
accions correctes.

Delegar aquesta funció a persones inexpertes i sense preparació és un error que hauràs de solucionar com més aviat millor.

Però, com trio el millor Community Manager per la meva empresa? Has de tenir en compte certes característiques bàsiques:

– Actitud: L’actitud és una característica que hauríem de tenir tots a la vida, però en el Community Manager és raó sine qua non per poder executar el seu treball de forma correcta i satisfactòria. L’interès, la iniciativa i implicació són valors necessaris per mantenir-se informat de tots els canvis que sorgeixen diàriament en el món digital.

– Formació: Ha de tenir coneixements a internet, màrqueting, publicitat, xarxes socials … I estar en constant formació. Cada dia apareixen noves aplicacions i eines per utilitzar-les en internet i xarxes socials, de manera que ha de ser capaç de reconèixer i estudiar en detall cada novetat per avançar en el seu treball.

– Creativitat: La creativitat és una altra característica fonamental per a exercir bé l’ofici. Necessita crear contingut original i de valor contínuament per marcar la diferència amb la competència.

– Organitzatiu: Ha de complir un calendari per arribar a l’objectiu, pel que ha de marcar-se una rutina i unes pautes perquè no es converteixi en un caos. Hi ha continguts, publicacions, informes … I imprevistos.

– Ressolutiu: Ha de saber resoldre els problemes que puguin sorgir en la comunitat virtual i ser capaç de donar respostes útils als usuaris. És important que es mostri com un punt d’unió entre l’empresa i els clients. Si vols saber una mica més sobre les característiques més importants de la figura del Community Manager, en l’article “El millor Community Manager per la teva empresa” trobaràs tota la informació que estaves buscant.

Bemarketing
Et farem arribar a tothom
www.bemarketingco.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.