Comença la campanya #PrimaveraAReus

L’Agència de Promoció de Ciutat i la Regidoria de Desenvolupament urbà i via Publica proposen conjuntament un concurs a Instagram amb un doble objectiu, potenciar el posicionament de Reus com a “Vila Florida i donar la benvinguda a la Primavera.

La idea és premiar les fotografies publicades de decoracions i composicions florals fetes a casa durant aquests dies, als balcons, finestres o als jardins, i es podran utilitzar flors naturals o realitzades amb algun altre material.

El concurs es presentarà demà divendres 24 d’abril i es podran començar a publicar fotografies a partir del dia 27 d’abril a les 9:00h (día de la Mare de Déu de Montserrat) i finalitzarà el dia 3 de maig a les 16:00 h (dia de la mare). El mateix dia a partir de les 20 h es donaran a conèixer els guanyadors.

Hi hauran tres categories de premis:

  1. Categoria #LaMésOriginal
  2. Categoria #PlantaSenseFlor
  3. Categoria #LaMésInfantil

Es podrà participar a les 3 categoria però només es podrà guanyar a una d’elles, la fotografia guanyadora serà la que hagi obtingut a cada categoria més likes fins les 16:00 h del dia 3 de maig.

Per participar hauran de ser seguidors de @ReusPromocio, etiquetar a @ReusPromocio i utilitzar el hashtag #PrimaveraAReus seguit del hashtag de la categoria escollida.

Els tres premis (un conjunt de plantes de temporada) s’entregaran als domicilis dels guanyadors (seguint la normativa de protecció del Covid19) durant la setmana següent.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.