‘Compra Salou’

compra salou

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, per pal·liar els efectes de les restriccions actuals per la pandèmia que afecten al tancament dels bars i restaurants, ha engegat, recentment, la campanya informativa ‘Els restaurants de Salou, més a prop teu que mai’, adreçada a tota població, que té com a finalitat donar a conèixer un nou directori especial, ubicat dins de la pàgina web ‘Compra Salou’ (https://comprasalou. com/domicili-emportar/), amb els establiments del municipi que ofereixen la possibilitat d’encarregar menjar per emportar i el servei a domicili.

Aquesta bona iniciativa es promou a través d’un vídeo que mostra a la ciutadania les millors degustacions dels bars i restaurants de la ciutat, i explica el funcionament del directori en qüestió, que permet l’opció de rebre a casa els menús i plats dels establiments adherits.

A més, es difonen anuncis publicitaris en mitjans de comunicació i també es fa difusió a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Salou, de Salou Food Experience i de Compra Salou.

L’objectiu de l’àrea de Dinamització Econòmica és romandre al costat del teixit empresarial del municipi i, concretament, del sector de la restauració, que, tot i que ha hagut de reduir l’activitat per la pandèmia, continua treballant, al peu del canó. Aquest directori a ‘Compra Salou’, que compta, actualment, amb gairebé quaranta bars i restaurants de la ciutat, inclou la informació de contacte, com el telèfon, l’adreça, l’horari i la pàgina web dels establiments.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.