«Comprar a Reus val per 2», la campanya de Nadal del Tomb de Reus amb el suport de Reus Promoció

L’Ajuntament de Reus, a través de Reus Promoció, dona suport amb el Tomb de Reus que, aquest any, per Nadal, ha apostat per dur a terme una campanya renovada i millorada partint de les bases de la proposta del Nadal passat. Una campanya que s’ha pogut realitzar gràcies a tots els associats de l’entitat i dl Centre Comercial el Pallol.

El principal objectiu que es pretén assolir amb aquesta campanya de promoció és estimular i augmentar les ventes durant el període nadalenc, i tanmateix premiar a aquells qui comprin als establiments participants i alhora animar-los a seguir confiant en el comerç de la ciutat. Des de l’entitat es vol contribuir a fomentar i impulsar el sector comercial i, donar a conèixer la ciutat com una ciutat de compres.

L’aposta d’aquest any porta implícit el concepte de joc, la participació d’agents d’àmbits diversos i del client i consumidor final, el que comprant s’implica, gaudeix comprant i jugant i al final, pot veure’s recompensat tan de forma emocional com econòmica.

A més, aquest any s’han incorporat elements nous que aportaran més notorietat i visibilitat a la campanya i un punt més sensible i de complicitat entre comerciant i usuari.

Aquest Nadal “Comprar a Reus val per 2” aquest és l’eslògan de la campanya comercial de Nadal i que en línies generals consisteix en la realització de 3 sortejos de 4 premis de 600€ en vals de compra, un total de 12 premis valorats en 7.200€ que s’entregaran en vals de compra de 10€ per a gastar, un cop finalitzada la campanya nadalenca, als 170 establiments participants. Com a diferència de la campanya del Nadal anterior, s’ha simplificat la mecànica del joc unificant els imports dels premis i al mateix temps, s’ha ampliat la quantitat d’aquests passant de repartir 9 premis a repartint-ne 12, 3 més que l’any anterior.

Podran participar en aquests sortejos tots els clients dels establiments d’El Tomb de Reus que hagin acumulant “Reuros”, la moneda fictícia que ja El Tomb va posar en circulació durant el període nadalenc de l’any passat i que aquest any tornarà a circular entre comerços, establiments de serveis, bars i restaurants de la ciutat. Un dels objectius de la campanya és que aquestes festes tornin a conviure Euros i Reuros. Per cada 20€ de compra es farà entrega d’un bitllet de 20 Reuros i, amb l’acumulació de 15 d’aquests bitllets es tindrà dret a participar al sorteig i introduir la butlleta dins d’una urna en forma de barret de copa gegant, el barret del Sr. Reuro.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és la presència d’aquest personatge “màgic” representatiu de la campanya i de l’entitat, el Sr. Reuro, un personatge que vestirà un elegant frac daurat amb un barret de copa, un element molt identificador de la campanya. El Sr. Reuro és el personatge que, de forma simbòlica duplica el valor de les compres a través del seu barret, s’assegura que tothom conegui la campanya, passejant-se pels carrers del centre de Reus donant informació de la campanya, alguns dies acompanyats de batukada o de ballarins i reparteix joguines a aquells nens que no tenen tanta fortuna a través d’accions solidaries previstes durant el període nadalenc.

Els sorteigs es celebraran 3 dies durant el període de campanya, els divendres 20 i 27 de desembre i el 3 de gener a les 20:30h. Cada divendres es donarà a conèixer, en directe, els guanyadors de 4 dels premis de 600€. Els sorteigs es realitzaran a través d’un micro-programa produït i retransmès per Canal Reus TV i que comptarà amb la presència del Sr. Reuro, l’encarregat de descobrir els premiats extraient les butlletes guanyadores del seu barret gegant. Comptarà amb l’ajuda de la presentadora i alguns dels protagonistes del vídeo promocional de la campanya.

Paral·lelament a la dinàmica de la campanya pels establiments de la ciutat, el Tomb de Reus també portarà a terme accions socials col·laborant en la campanya “Cap nen sense joguina”. Per una banda, es proporcionaran peluixos, a través del Sr. Reuro el representant nadalenc d’El Tomb, el dia 3 de desembre al partit de hoquei del Reus Deportiu i el Barça, durant el qual, a la mitja part es farà un llançament de peluixos a la pista per part del públic i que seran destinats a la causa. I, també es destinarà un 1% del número total de reuros bescanviats a la compra de joguines per la campanya de l’any vinent, una aportació que vindrà determinada per la participació als sortejos per part dels ciutadans i usuaris del comerç de la ciutat.

El Tomb de Reus, també col·labora amb els Retaules Vivents fent entrega de regals el dia 28 de desembre a partir de les 20h als nens i nenes participants. Regals que també seran entregats pel Sr. Reuro.

Per tal de donar a conèixer aquesta campanya s’ha elaborat un complet pla de comunicació i s’ha informat a tots els establiments participants que estaran degudament identificats amb el cartell de la campanya i un indicador en el que es podrà llegir “aquí hi ha Reuros”. També disposaran de fulls informatius amb instruccions de participació i el llistat dels establiments participants per a facilitar al públic. La descripció de la campanya, totes les accions i les bases del sorteig estan publicades a la web de El Tomb de Reus.

Paral·lelament, s’està duent a terme una campanya de comunicació multimèdia per difondre aquesta campanya que inclou mitjans locals i provincials, presència a la Guia de Nadal i en tres dels tòtems publicitaris que s’han disposat pel centre de la ciutat en motiu de la campanya nadalenca de la ciutat. S’han produït una sèrie d’espots i vídeos per part de l’empresa Jon Feelmarker que s’emetran per televisió local, cinema provincial i xarxes socials.

La voluntat de El Tomb de Reus és aconseguir que tothom gaudeixi d’una bona campanya comercial de Nadal, tan el teixit comercial, la restauració, el ciutadà com tot aquell que visita la ciutat durant aquest període de l’any.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.